Beste Lidl, Action Aldi gadgets week 10
Tech

De beste Lidl, Action en Aldi gadgets voor een spot prijsje

Een nieuwe week is weer aangebroken en wel de week dat de lente eindelijk begint. Om het nieuwe seizoen goed te starten kun je uiteraard weer bij Lidl, Action en Aldi terecht voor betaalbare must-have tech gadgets. Zijn de top 7 gadgets, die je deze week bij de budget winkels kunt scoren.

1. Silvercrest Bluetooth speaker – Lidl

Nu het wat warmer begint te worden is het een stuk interessanter om lekker buiten te chillen. En daar hoort natuurlijk muziek bij. Deze week heeft Lidl een Silvercrest Bluetooth speaker met ernstige JBL-vibes voor je. Die breng je makkelijk mee naar het park of gewoon je tuin om je favoriete tunes af te spelen.

De speaker ondersteunt True Wireless Stereo en kun je koppelen aan een tweede speaker. Verder zorgt de 7200 mAh batterij ervoor dat je zo’n 27 uur lang kunt genieten van je muziek bij een volume van 50 procent.

Lidl Bluetooth speaker

SHOP NU VOOR 49,99 EURO

2. LED-strips met bewegingssensor – Aldi

Als je wel eens midden in de nacht bijna van de trap bent gevallen omdat je naar de WC moest, zul je blij zijn met de volgende aanbieding. Je kunt deze week bij Aldi terecht voor handige LED-strips met bewegingssensors. Deze zorgen ervoor dat de trap of gang automatisch verlicht wordt als je weer eens in het donker aan het sneaken bent.

De strips kunnen twintig kleuren voor je tevoorschijn toveren in het donker of je kunt aan de slag met zes kleurprogramma’s. Verder krijg je er ook een afstandsbediening bij en twee bewegingsmelders.

Aldi LED-strips met bewegingssensor

SHOP NU VOOR 14,99 EURO

3. Soehnle luchtbevochtiger – Lidl

Nu het weer zomer wordt, zul je merken dat de lucht een stuk droger is. Dat is gelukkig geen probleem met de Soehnle luchtbevochtiger van Lidl. Deze zorgt er niet alleen voor dat de lucht in je kamer vochtiger wordt, maar verwijdert meteen ook pollen, dierenharen, stof en onaangename geurtjes uit de lucht.

Lidl luchtbevochtiger

SHOP NU VOOR 189 EURO

4. Shiatsu nekmassage apparaat

Iets anders dat je deze week bij Lidl kunt scoren is een handig Shiatsu nekmassage apparaat. Als je lang achter je computer zit ontkom je er bijna niet aan dat je nek op een gegeven moment pijn gaat doen. Met dit apparaat worden je spieren grondig aangepakt met twee verschillende massagesterktes.

Verder is er ook een stand voor een warmtemassage en kun je het apparaat gebruiken op je schouder, rug, dijen, buik en onderbenen.

Lidl Shiatsu nekmassage

SHOP NU VOOR 24,99 EURO

5. Grouw accu snoeizaag – Action

Nu de lente er zo’n beetje is, wordt het tijd om weer lekker in de tuin te zitten. Dan moet je tuin er wel enigszins decent uitzien en dus is het tijd om even de handen uit de mouwen te steken. Om het wat makkelijker te maken heeft Action deze week een accu snoeizaag voor je om makkelijk losbandige takken onder handen te nemen.

Het apparaat is uitgerust met een 15,3 cm zaagblad en zou ideaal zijn voor takken met een diameter van tot 12 cm. De bijgeleverde accu is al opgeladen, dus je kunt meteen aan de slag.

Action accu snoeizaag

SHOP NU VOOR 59,95 EURO

6. Philips airfryer – Lidl

Heteluchtfriteuses komen geregeld langs bij Lidl en deze week is het weer zover. Je kunt namelijk de Philips airfryer HD9218/50 met een behoorlijke korting scoren. Het apparaat is geschikt voor zo’n 800 gram aan snacks en heeft een timer om tot 30 minuten gezondere frietjes, bitterballen en andere lekkernijen klaar te maken.Lidl Philips airfryer

SHOP NU VOOR 110,01 EURO

7. Sharp soundbar – Lidl

Als laatste gadget deel kun je deze week ook bij Lidl terecht voor een Bluetooth soundbar van Sharp. Ideaal om je Netflix en binnenkort ook HBO Max films en series extra oomph te geven. Je kunt er ook je harde schijf op aansluiten met MP3’s of WAV’jes en dankzij de equalizer kun je de audio precies zo afstellen zoals het hoort.

Lidl Sharp soundbar

SHOP NU VOOR 49,99 EURO

Dat was het weer voor de betaalbare gadget deals van week 10. Mocht je op zoek zijn naar nog meer mooie tech, check dan ook deze top Lidl, Action en Alid gadgets.