top 7 lidl action aldi gadgets
Tech

De beste Lidl, Action en Aldi gadget deals in week 8

Het is wonderbaarlijk hoe ze het voor elkaar krijgen, maar ook deze week hebben Lidl, Action en Aldi weer frisse tech deals voor je. Check de top 7 beste gadget knallers van week 8 om onder andere je oude LP’s in ere te herstellen, je workouts te boosten en gezondere sappen te maken.

1. Koffer-platenspeler met ingebouwde speakers – Action

Als eerste heeft Action deze week een koffer-platenspeler voor je met ingebouwde speakers. Haal je LP’s dus maar van zolder om lekker nostalgisch te genieten van je muziek.

Als je je na een tijdje realiseert dat het toch best vervelend is om die platen telkens om te draaien, kun je het apparaat meteen ook gebruiken om je LP-collectie te digitaliseren. Daarna berg je het koffertje makkelijk ergens op tot je volgende retro feestje.

 

Action koffer-platenspeler

SHOP NU VOOR 39,95 EURO

2. Slowjuicer voor extra gezonde sapjes – Lidl

Iets anders waar je soms echt van kunt genieten is een heerlijke smoothie. Met de slowjuicer die Lidl deze week voor je heeft maak je je sappen nog net een stukje gezonder. Zoals de naam al aangeeft gaat een slowjuicer wat rustiger te werk dan je standaard citruspers en daardoor blijven er meer voedingsstoffen behouden.

Het apparaat is geschikt voor zowel sappige vruchten als harde groentes, zoals wortelen. En als je even geen zin hebt in een sappie, is er ook nog een extra inlegstuk om verfrissende sorbets te maken.

Lidl slowjuicer

SHOP NU VOOR 59,99

3. Comfortabele gaming-headset – Action

Als je van gamen houdt, weet je dat een comfortabele headset een absolute must is om je te kunnen verliezen in je games. Deze week kun je zo’n handige gaming-headset scoren bij Action zonder de hoofdprijs ervoor te betalen.

De headset komt met een kabel van 1,2 meter en is uitgerust met een volumeknop en een ingebouwde microfoon om je tegenstanders (netjes) te woord te staan. Het ding is overigens ook handig voor thuiswerkers en dankzij de mute-kop kun je tussendoor nog even roddelen.

Action gaming headset

SHOP NU VOOR 19,95 EURO

4. Full HD Nokia smart TV – Action

Bij Action kun je deze week ook terecht voor een nieuwe smart TV. De voordeelwinkel heeft namelijk een Full HD Nokia smart TV te koop met Dolby Digital surround sound.

De slimme televisie draait op Android en is uitgerust met een ingebouwde Chromecast. Dat betekent dat je binnen een handomdraai al je Netflix series en Amazon Prime films tevoorschijn tovert voor je volgende binge-sessie.

Action Nokia smart TV

SHOP NU VOOR 329 EURO

5. Zakloze stofzuiger met cycloontech – Aldi

Wat minder leuk dan gamen en Netflixen is je huis stofzuigen. Helaas moet het toch gebeuren en om het wat makkelijker te maken heeft Aldi deze week een zakloze stofzuiger voor je in de aanbieding.

Het ding gebruikt cycloontechniek voor een consistente zuigkracht en is uitgerust met een HEPA 13 filter. Verder past er zo’n 2 liter stof in het reservoir en kun je dankzij de XL telescoopbuis stof verdrijven tot op 9 meter.

Aldi zakloze stofzuiger

SHOP NU VOOR 74,99 EURO

6. Mini stofzuiger voor je laptop – Lidl

Ook je laptop heeft om de zoveel tijd even een schoonmaakbeurt nodig. Als je dat wel eens met je normale stofzuiger hebt geprobeerd, weet je dat dat soms resulteert in verdwenen toetsen.

Speciaal voor je laptop heeft Lidl een handige handstofzuiger om gevaarloos je toetsenbord eens onder handen te nemen. Daarnaast kun je het apparaat natuurlijk ook gebruiken voor kruimels op de bank of in je bed (midnight munchies). Met een volle batterij zou het ding het zo’n 15 minuten moeten volhouden.

Lidl handstofzuiger

SHOP NU VOOR 29,99 EURO

7. Smartwatch met ingebouwde bloeddrukmeter – Action

Last but not least kun je deze week bij Action terecht als je je workouts en socials makkelijk bij wilt houden. Action verkoopt namelijk een Denver smartwatch met een ingebouwde hartslag- en bloeddrukmeter.

De wearable helpt je met het bijhouden van sportprestaties en vertelt je meteen ook hoeveel calorieën je hebt verbrand. Daarnaast meet het ook hoeveel zuurstof er in je bloed zit en hoef je nooit meer een appje of oproep te missen.

Action Denver smartwatch

SHOP NU VOOR 19,95 EURO

Dat was het weer voor week 8 van het nieuwe jaar. Check de website volgende week voor nieuwe Lidl, Action en Aldi tech. In de tussentijd zijn deze 7 betaalbare Lidl en Action gadgets ook zeer de moeite waard.