Life

Lidl aanbieding: fitnesshorloge van topmerk voor super lage prijs

lidl_aanbieding_xiaomi

Goede voornemens dit jaar? Grote kans dat gezonder leven en meer sporten hier tussen staan. Met een fitness tracker gaat dit nog gemakkelijker. Lidl heeft nu een fitnesshorloge van Xiaomi in de aanbieding voor een super zacht prijsje.

Lidl aanbieding

Lidl komt wekelijks met de mooiste aanbiedingen. Met veel verschillende gadgets weten ze ons elke keer weer te verrassen. Ze hebben nu een top deal voor (toekomstige) sporters. Veel sporters maken al gebruik van een fitness tracker. Xiaomi is een merk dat zich al tijden onderscheidt door hun top kwaliteit in combinatie met hele lage prijzen.

lidl_aanbieding_xiaomi

Xiaomi kwam bijvoorbeeld met de goedkoopste 5G-smartphone ooit gemaakt. Deze telefoon had geweldige specs en wist menig gadgetfreak te verbazen. Ook hun horloges blijven ons verrassen. Ze kunnen zich bijna meten met de smartwatches van Apple en Samsung.

Xiaomi sporthorloge

Het horloge heeft een accuduur van 20 uur. Je hebt dus genoeg tijd om die hardloopsessies of triatlon te tracken. Het horloge heeft daarnaast een waanzinnig AMOLED-kleurentouchscreen. Dit display gebruikt Apple ook, dat zegt dus veel over de kwaliteit en ambitie van Xiaomi.

xiaomi_lidl_horloge

Je kunt daarnaast ook jouw belletjes, sms’sjes, whatsapps en activiteiten bijhouden door middel van de trillingen aan je pols. Is dat alles? Nope. Het horloge kan ook nog eens tot 50 meter waterdiepte, perfect voor fanatieke zwemmers. Bestel het horloge hier bij de Lidl-shop.