Tech

LIDL aanbieding: via app bestuurbare robotstofzuiger voor een prikkie

LIDL aanbieding via app bestuurbare robotstofzuiger voor een prikkie

Wij zijn gek op koopjes bij de LIDL. Zowel in de supermarkt als bij de LIDL-shop. Bij de LIDL-shop zijn vaak hele bijzondere dingen te koop voor hele mooie prijsjes. Denk aan deze onderwaterscooter of een whiskyvat van 30 liter. De volgende aanbieding gaat veel mensen blij maken: een bestuurbare robotstofzuiger.

Deze robotstofzuiger van de LIDL is nu jouw beste vriend

Het Duitse LIDL staat bekend om zijn mooie prijzen voor leuke producten. Deze SILVERCREST robotstofzuiger ziet er tof uit en helpt jou voortaan in het huishouden. Ben jij moe na werk of ben je gewoon een beetje lui? Dan gaat deze robotstofzuiger jouw beste vriend worden.

Deze robotstofzuiger gaat namelijk meteen voor jou aan de slag. Een volledig opgeladen robotstofzuiger kan maar liefst een uur lang stofzuigen. Genoeg tijd om lekker te Netflixen of een potje FIFA 21 te spelen. Je kunt de robotstofzuiger gebruiken op harde ondergronden en tapijten van maximaal 1 centimeter hoog.

LIDL aanbieding:robotstofzuiger

Robotstofzuiger via de app bestuurbaar

Maar dit is niet zomaar een robotstofzuiger. Je kunt deze schoonmaakvriend namelijk via een app instellen. Je hebt verschillende programma’s voor verschillende schoonmaak technieken. Dit maakt de robotstofzuiger toch een stukje luxer dan andere.

Dit zijn de verschillende standen:

Auto – reiniging in evenwijdige banen met 60% overlapping
Spot – reiniging in spiraalvorm met maximale zuigkracht
Hoeken – reiniging langs de plinten
Max – reiniging met maximale zuigkracht; te gebruiken bij de modi auto
Classic – reinigen in willekeurige modus

Kun jij niet wachten om deze schoonmaak buddy in huis te hebben? Je bestelt hem hier op de shop van de LIDL. De robotstofzuiger kreeg gemiddeld een 4,6 uit 130 beoordelingen.

LIDL robotstofzuiger

LIDL aanbieding via app bestuurbare robotstofzuiger voor een prikkie3