lidl aanbieding led speaker
Life

Lidl aanbieding: LED-plafondlamp met Bluetooth speaker

De aanbiedingen van de Lidl houden wij altijd scherp in de gaten. Zowel in de supermarkt als bij de Lidl-shop. Deze shop heeft vaak hele gekke maar super handige gadgets. Ze hebben nu een Lidl aanbieding voor alle mensen die wel van een feestje houden: een LED-plafondlamp met Bluetooth speaker. Perfect wanneer je straks weer al je vrienden uit kunt nodigen.

Lidl aanbieding- Toffe LED-plafondlamp

Helaas kun je momenteel natuurlijk niet zoveel mensen uitnodigen thuis. Dat hoeft natuurlijk de pret niet te drukken. Je kunt gewoon in je eentje een feestje bouwen met drankjes, muziek en een toffe LED-plafondlamp. Klinkt als een prima alternatief voor al die festivals die je nu mist. Laten we er gewoon het beste van maken.

Deze Led-plafondlamp is geen discolamp. Hij is dimbaar en geeft mooi en warm wit licht. Je kunt hier prima een dansje en een drankje onder doen met een paar lekkere deuntjes. De lamp heeft een afstandsbediening waarmee je makkelijk je voorkeur aangeeft. Daarnaast heeft de lamp een hoge kwaliteit Bluetoothspeaker waarmee je jouw favoriete tunes kunt opzetten.

Lidl_led_plafondlamp_speaker
Foto: Lidl

Ingebouwde Bluetooth speaker

Je kunt de ingebouwde Bluetooth speaker aansluiten op jouw telefoon of laptop. Lekker setje opzetten en jouw feestje is compleet. Wil je het niet te laat maken? De lamp heeft een slimme timerfunctie waarmee je hem automatisch uitzet. Na het laatste rondje gaat de lamp dus vanzelf uit.

Deze toffe gadget kost nu maar 39.99. Je kunt de LED-plafondlamp met Bluetooth speaker hier kopen.

Lidl_led_plafondlamp_speaker1
Foto: Lidl

Na het feesten geen zin om de boel op te ruimen? Check deze handige Lidl robotstofzuiger.