Life

Welk lichaamsdeel je als eerst wast zegt iets over je persoonlijkheid

welk lichaamsdeel was je eerst

Heb je er wel eens over nagedacht hoe jou routine onder de douche eruit ziet? Welk lichaamsdeel was je eerst zodra je onder de douche stapt? Er zijn theorieën die beweren dat het lichaamsdeel wat je als eerste kiest veel kan zeggen over je persoonlijkheid.

Welk lichaamsdeel was jij eerst?

Er is natuurlijk maar één manier om erachter te komen of deze theorieën waar zijn of niet, en dat is om zelf de test te doen. De lijst bestaat uit zes opties waaruit je kan kiezen. Laten we kijken of de antwoorden overeenkomen met onze persoonlijkheid. Welk lichaamsdeel was je eerst?

1. Schouders

We beginnen bij de leukste. Mensen die onder de douche eerst hun schouders wassen, hebben de neiging om ‘de wereld om hun schouders te dragen’. Oftewel – het zijn echte doorzetters. Deze personen stoppen niet met wat ze doen tot ze helemaal op. Het zijn betrouwbare en loyale mensen.

welk lichaamsdeel was je eerst

2. Oksels

Was je je oksels als eerste? Deze personen worden gezien als erg populaire personen binnen hun sociale groepen. Ze staan bekend om hun betrouwbaarheid en het feit dat ze extreem hard werken. Hier moet bij gezegd worden dat ze ook wat naïef kunnen zijn op bepaalde momenten.

3. Gezicht

Mensen die als ze onder de douche stappen als eerst hun gezicht wassen, zijn echt helemaal dol op geld. Hier is natuurlijk nits mis mee, het probleem is alleen dat ze moeite kunnen hebben om met anderen om te gaan. Waarom? Omdat hun standpunten vaak moeilijk te begrijpen zijn.

welk lichaamsdeel was je eerst

4. Borst

Goudeerlijke en loyale personen wassen hun borstpartij als eerste onder de douche. Ook hebben deze mensen de neiging om zelfverzekerd en extravert te zijn. Misschien ben je wel iemand die graag naar de sportschool gaat. Mensen die hun borst als eerste wassen onder de douche hebben een vastberaden persoonlijkheid.

welk lichaamsdeel was je eerst

5. Armen en/of benen

Mensen die hun voeten als eerste wassen zijn over het algemeen lekker nuchter, nederig en respectvol naar een ander toe. Gespierde armen en benen staan daarentegen voor wilskracht en kracht. Als je je ledematen als eerst schoonmaakt, kan dat betekenen dat je staat voor waar je in gelooft, en niet bang bent om je stem te laten horen.

6. Geslachtsdelen

Als je geslachtsdelen je eerste aanspreekpunt zijn onder de douche, is de kans aanwezig dat je van nature een wat verlegen persoon bent. Je bent introvert en vermijdt het liefst grotere socialen groepen. Hoewel je misschien niet de meest uitgesproken persoon bent, ben je van nature wel in staat om anderen om hun gemak te laten voelen.

7. Haar

Mensen die hun onderhouden kapsel als eerste wassen onder de douche hebben een ijzeren discipline en houden van orde en regelmaat. Het bovenste deel van je lichaam associëren veel mensen met kracht – wat betekent dat als je dit gebied als eerste wast, je hoogstwaarschijnlijk een uitgesproken mening hebt over onderwerpen die je belangrijk vindt.

welk lichaamsdeel was je eerst

8. Geen vaste routine

Zit je dit artikel te lezen en denk je – “maar ik heb geen vaste routine”, dan kunnen we je bij dezen vertellen dat jij het type persoon bent waarmee iedereen wil omgaan. Ze zijn avontuurlijk, spontaan, speels en staan altijd open om nieuwe avonturen te beleven.

Herken je jezelf hierin?

En, welk lichaamsdeel was je eerst? In alle eerlijkheid konden wij in meer dan een van de acht punten wel iets van onszelf terugvinden, een beetje als horoscopen. Ze zijn aan te passen aan de situatie. Wil je meer lezen op het gebied van lifestyle? Check ook eens: