LG Extreme Home Cinema
Tech

LG onthult de ‘Extreme Home Cinema’ tv van 325 inch

LG heeft een monstertelevisie onthuld waar elke man op de planeet zijn handen aan zou willen krijgen. De televisie gaat dan ook bij de naam ‘Extreme Home Cinema’, en daarmee tilt LG technologie naar een hoger niveau. De machine heeft een grootte van maar liefst 325 inch (8.30 meter). Het formaat is echter aanpasbaar voor degenen die het misschien iets te groot vinden.

LG Extreme Home Cinema met DVLED

Het bedrijf zegt er op hun website het volgende over: “Verkrijgbaar in verschillende maten en prestatieniveaus, nemen LG’s thuisbioscoop schermen het giswerk weg bij het configureren van welk DVLED-scherm geschikt is voor jou. Van 2K tot 8K-configuraties met schermformaten van 108″ tot een adembenemende 325”, deze opties worden met alles geleverd wat je nodig hebt, behalve de popcorn.

Zoals je je kunt voorstellen is de 325 inch versie alleen gericht op de allerrijksten. Logisch dus dat er geen prijsvermelding op de website staat. Wat we wel weten is dat de installatiekosten, garantie en ondersteuning een schamele $30.000 gaan kosten. Voor die prijs heb je je eigen persoonlijke bioscoop in huis staan.

LG Extreme Home Cinema

Voorloper op de rest

LG’s 325-inch televisie is een enorme stap vooruit ten opzichte van bijvoorbeeld Samsung’s creatie: The Wall. Het bedrijf bracht het gigantische 219-inch scherm uit in 2019. Toen de aankondiging kwam van deze monster televisie waren de reacties overweldigend.

Fans wereldwijd werden gek van de gedachte om een film te kijken of een videogame te spelen op een scherm wat zo groot is. De prijs van deze badboy werd opnieuw geheim gehouden vanwege het aanpasbare karakter, maar TechRadar wist ons te vertellen dat het 146-inch model je ongeveer $ 100.000 zou gaan kosten.

LG Extreme Home Cinema

Als je je dan bedenkt dat de nieuwe televisie van LG meer dan twee keer zo groot is, zal je voor de prijs van de LG Extreme Home Cinema net zo goed een nieuw huis kunnen kopen, tenzij je toevallig een paar ton in de kast hebt liggen.

LG Extreme Home Cinema