leukste Vaderdag cadeaus 2022
Life

Dit zijn 7x de leukste Vaderdag cadeaus van 2022

Het is bijna Vaderdag. Rustig maar! Je hebt nog genoeg tijd om iets leuks te kopen voor je vader. Vaderdag is zondag 19 juni, alle tijd dus. Elk jaar is het weer gedoe om iets leuks (en origineels) te kopen voor je vader. En we denken niet dat hij wel enthousiast wordt van een nieuwe set sokken. Gelukkig zijn wij er. Dit zijn 7x de leukste Vaderdag cadeaus. We weten zeker dat je nu wel een lach op je vaders gezicht tovert.

1. Video deurbel

Dit is een cadeau voor de praktische vader. De vader die niet per se een doos chocolade en geurtje wil, maar gewoon iets waar die écht wat aan heeft. Tegenwoordig hebben veel mensen een deurbel inclusief camera. Zo voelt men zich toch iets veiliger. Heeft je vader nog eentje nodig. Check dan deze Eufy by Anker Video Deurbel. Het is wel een investering, maar dan heb je ook wat. 7x de leukste Vaderdag cadeaus

Shop Eufy Video Deurbel

2. The North Face Rugzak

Nog zo’n cadeau voor de praktische vader! Is je vader dol op wandelingen maken? Of heeft hij gewoon een stevige rugtas nodig? Dan zit je met deze The North Face Rugzak helemaal goed. De rugzak biedt genoeg ruimte voor al je spullen. De rugtas heeft zowel een hoofdvak als een gewatteerde laptop hoes. Ook handig: fietst hij in het donker terug naar huis? Dankzij de reflecterende vlakken zal je vader veilig blijven. Handig!

Shop North Face Rugzak

3. Apple iPad

Altijd handig: een Ipad! Dit is wel gelijk een duur cadeau dus misschien kan je tegen je vader zeggen dat het z’n Vaderdag en verjaardagscadeau in een is. Wel zo handig hé. De Ipad is perfect voor de thuiszittende vader. Maar ook voor vaders die nog veel opstap gaan. Z’n favoriete programma kan hij overal bekijken. Facetime met je moeder? Kan ook makkelijk via de Ipad. Super chill voor de vaders die zo’n ‘’kleine’’ telefoon maar onhandig vinden.

Shop Apple iPad

4. LEGO bloemen boeket

Misschien is dit totaal niks voor je vader, maar heel veel vaders kunnen je mega blij maken met een LEGO set. Geloof ons. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende sets die je kan kopen. Toch hebben wij dit keer gekozen voor de LEGO bloemenboeket set. Zo kan je pa het LEGO bloemenboeket nog aan je moeder geven. Lief, toch?

Shop LEGO bloemen boeket

5. Espressomachine

Koffie is lekker! Dat vindt je vader vast ook. Het kan zijn dat je vaders koffiemachine net is stuk gegaan. Of dat hij nog steeds eentje heeft uit het jaar 2007. Wil jij je vader blij maken? Check deze Philips 2200 espressomachine. Succes gegarandeerd! En jij kan elke keer als je bij pa en ma langskomt, een heerlijk bakkie koffie drinken.

Shop Espressomachine

6. Leuke hobby artikelen

Is je vader dol op spelletjes spelen? Check dan deze pagina vol leuke hobby artikelen voor papa. Genoeg keuze! Koop een leuk spel voor je vader en hij zal er lang plezier van hebben. Of hij speelt een potje tegen je moeder of hij nodigt de hele familie uit. Het zal een hele gezellige avond worden. En dat is wel zo fijn.

Shop Hobby Artikelen

7. Schroevendraaier set

Is je vader een soort van Bob de bouwer? Dan is de STANLEY STHTO schroevendraaier set hét cadeau voor paps. Zo heeft hij een gloednieuwe set om weer mee aan de slag te gaan. Bonus punt: als jij toevallig aan het verhuizen bent kan paps je helpen met wat klusjes. Think smart.

Shop Schroevendraaier set