Tech

Deze LEGO Vleugelpiano laat je spelen als een echte pianist

LEGO Vleugelpiano

We lichtten al eerder prachtige gebouwen en auto’s toe uit het LEGO voor volwassenen assortiment, maar één van de hoogst gewaardeerde LEGO sets is een muziekinstrument. LEGO liefhebbers geven de LEGO Vleugelpiano namelijk een waardering van 4,9 uit 5! We zetten voor je op een rij wat deze set zo bijzonder maakt.

LEGO bouw- en muziekplezier

Zoals met elke LEGO Ideas set heb je met de LEGO Vleugelpiano het genoegen van uren bouwplezier én heb je als het bouwwerk af is een mooie blikvanger in huis. Bij de LEGO Vleugelpiano kun je nog op een derde manier genieten: je kunt er namelijk echt op spelen. Daarnaast kun je er via een koppeling met je smartphone ook muziek op af laten spelen. De toetsen bewegen dan mee op de maat van de muziek.

Het is dus driedubbel genieten van de elegante en gedetailleerde LEGO Vleugelpiano; kom helemaal tot rust wanneer je de piano in elkaar zet; geef de piano een mooi plekje in huis; geniet van de muziek door zelf te spelen of af te spelen.

LEGO Vleugelpiano

SHOP NU VOOR 362,75

Geniet van dit prachtige staaltje LEGO techniek

Dee set zit vol met authentieke details, zoals het uitneembare klavier met 25 toetsen, het authentieke hamer mechanisme, een werkend pedaal en bewegende dempers. Verbindt de piano met de gratis LEGO Powered Up app, dan kun je er zelf op spelen en de afspeelfunctie gebruiken.

LEGO Vleugelpiano

De eigenschappen van de LEGO Ideas Vleugelpiano

We zetten de eigenschappen van de LEGO Vleugelpiano voor je op een rij:

  • Aantal onderdelen: 3.662.
  • Aanbevolen minimum leeftijd: 18 jaar.
  • Gewicht: 5.769 gram.
  • Voor het eerst uitgebracht in 2020.
  • Afmetingen 11,2 x 37,8 x 48 cm (bxhxl).
  • Benodigde batterijen: 6.
  • Type batterijen: AAA.
  • Download de gratis LEGO Powered Up app.

Koop de LEGO Vleugelpiano voor jezelf of als het ideale cadeau

Wil jij deze prachtige set aanschaffen, voor jezelf of als cadeau? Denk er wel aan op zelf 6 AAA-batterijen aan te schaffen, die zijn namelijk niet bij de set inbegrepen. De LEGO Ideas Vleugelpiano is gewild, maar gelukkig nog verkrijgbaar bij Bol.com. Bestellen doe je simpel en snel door op de blauwe knop onder de afbeelding te klikken.

LEGO Vleugelpiano

SHOP NU VOOR 362,75

Nog meer LEGO bouw- en speelplezier voor volwassenen

Het LEGO assortiment voor volwassen is zeer uitgebreid. Ben je een liefhebber van spelletjes uit de jaren tachtig, dan is het LEGO Nintendo Entertainment System echt iets voor jou. Is voertuigen bouwen meer jouw ding, dan is de Vespa scooter een prachtige uitdaging. Daarnaast biedt LEGO ook wereldberoemde gebouwen op schaal. Zoals de LEGO Taj Mahal  en één van de grootste sets: de LEGO Eiffeltoren van maar liefst 1,5 meter.