Tech

LEGO Vespa scooter: geniet van de authentieke details en uren bouwplezier

LEOG Vespa scooter

LEGO is allang niet meer alleen voor kinderen, ook LEGO voor volwassenen is razend populair. LEGO biedt met de sets voor volwassenen niet alleen uren plezier om het in elkaar te zetten; is je bouwwerk af dan heb je er een prachtige blikvanger bij om een mooi plekje te geven. Zoals de oogstrelende LEGO Vespa. Deze is gebaseerd op de klassieke Vespa Piaggio uit 1960. Uren bouwplezier en een fantastisch resultaat gegarandeerd.

Boordevol authentieke details

De LEGO Vespa scooter is een samenwerking tussen LEGO en Vespa, om het 75-jarig bestaan van het Italiaanse iconische scootermerk te vieren. Geïnspireerd door het origineel maakten de LEGO-ontwerpers er een gedetailleerd model van, vol met authentieke details. Het Vespa logo, een klassieke Italiaanse nummerplaat, een reservewiel; en het mandje met bloemen achterop maakt het helemaal af.

Ook de technische details, zoals de enkelzijdige voorwielophanging, de twee zadels, een motorklep die eraf kan, de motor en een werkend stuur zijn uitermate goed verzorgd. Er is nog een bijzonderheid: de kleur van de scooter, pastelblauw, is zeer zeldzaam voor LEGO.

LEOG Vespa scooter SHOP NU VOOR 86,99

De specificaties van de LEGO Vespa op een rij

  • Aantal onderdelen: 1106.
  • Aanbevolen minimumleeftijd: 18 jaar.
  • Gewicht in totaal 1439 gram.
  • Afmetingen 281 x 98 x 480 mm (b x h x l).
  • Oorspronkelijke introductie: februari 2022.
  • Prijs: 86,99 euro.
  • De hoogwaardige kwaliteit die je van LEGO gewend bent.

LEOG Vespa scooter

Eindeloos speel- en bouwplezier

Het mooie van de LEGO sets voor volwassen is dat je er lang plezier van hebt. Eerst natuurlijk urenlang bouwplezier, wanneer je er lekker in kunt opgaan om de set in elkaar te zetten. Daarna heb je een prachtige eyecatcher die je een mooie plek kunt geven: bijvoorbeeld op een kast, in een vitrinekast of op een tafel. Wist je trouwens dat LEGO sets ook interessant zijn als belegging?

Wat kost de LEGO Vespa?

De prijs van deze LEGO Vespa scooter valt erg mee vergeleken met andere LEGO Sets. Voor maar 86,99 euro kun je ermee aan de slag. Wil jij een LEGO Vespa kopen, voor jezelf of om cadeau te doen? Klik dan op de knop hieronder.

LEOG Vespa scooter SHOP NU VOOR 86,99

Nog meer bouw- en speelplezier voor volwassenen

Het LEGO assortiment voor volwassen is bijzonder groot. Heb je bijvoorbeeld nostalgische gevoelens over de jaren tachtig? Dan is het LEGO Nintendo Entertainment System echt iets voor jou. Naast voertuigen zoals de Vespa en bijvoorbeeld de Ford GT Supercar biedt LEGO ook prachtige gebouwen: zoals de LEGO Taj Mahal  en de LEGO Eiffeltoren van maar liefst 1,5 meter.