Tech

LEGO dropt meterhoge Liebherr kraan die je écht kan besturen

LEGO meterhoge Liebherr kraan zelf besturen
Foto: LEGO

Ben jij klaar voor een unieke bouwervaring? Laat je verbluffen door de grootsheid en techniek van de LEGO Technic Liebherr rupsbandkraan. Dit is niet zomaar een bouwset, maar een meesterwerk voor volwassenen. Ga jij de uitdaging aan om een van de krachtigste kranen ter wereld na te bouwen?

LEGO Technic Liebherr rupsbandkraan beweegt als een echte kraan

Je kent de LEGO Technic serie ongetwijfeld als de top in bouwplezier, maar deze keer gaat het nog een stap verder. Met een indrukwekkende hoogte van ongeveer 99 cm en een lengte van ongeveer 111 cm is dit één van de grootste modellen in het LEGO Technic assortiment van dit moment: alleen de LEGO Eiffeltoren is nog hoger. Dit is geen gewone bouwset – het is een eerbetoon aan technische grootsheid in de vorm van een kraan.

Je zult niet alleen onder de indruk zijn van de omvang van de LEGO Technic Liebherr rupsbandkraan, maar ook van de realistische bewegingen die het kan maken. Verlies jezelf in de details terwijl je deze kraan tot leven brengt. En het mooie is, met de CONTROL+ app kun je de krachtige functies van dit model besturen. Van tankbesturing tot draaibare draaitafel, beweegbare giek, lier en lastdetectie: het is alsof je een echte kraan bestuurt.

LEGO Technic Liebherr rupsbandkraan SHOP NU VOOR 543,99

De LEGO wereld van technisch meesterschap

Van deze LEGO voor volwassenen set zul je het ingenieuze ontwerp zeker weten te waarderen. Dit is je kans om jezelf onder te dompelen in een meeslepend bouwproject. Dankzij de CONTROL+ app neem je de touwtjes in handen. Bestuur de kraan en ontdek de gedetailleerde eigenschappen, zoals de tankbesturing, de beweegbare giek, lastdetectie en de draaibare draaitafel.

Wat maakt de LEGO Technic Liebherr rupsbandkraan uniek?

Wat deze bouwset nu zo bijzonder maakt is op de eerste plaats de omvang van de uitdaging: deze set is beslist niet voor de kids en daagt jou als volwassene uit, om deze complexe kraan te bouwen en te ervaren. Heb je je de set voltooid, dan heb je iets gemaakt waar je trots op kunt zijn.

LEGO verbaasde al eerder met technische hoogstandjes maar met de rupsband kraan hebben ze zichzelf weer overtroffen. Sta versteld, en laat je bezoekers versteld staan van dit technische kunstwerk. En wist je trouwens dat LEGO een uitstekende investering is?

De eigenschappen van de LEGO Technic Liebherr rupsbandkraan

  • 883 onderdelen
  • Gewicht: 7,89 kg
  • Jaar van uitgave: 2023
  • MPN nummer 42146
  • 99 cm hoog, 111 cm lang en 28 cm breed
  • Inclusief 2 smart hubs en 6 motoren
  • Let op, je hebt in totaal 12 AA batterijen nodig, deze worden niet meegeleverd.

Jouw technische avontuur wacht

Kortom, deze LEGO Technic Liebherr rupsbandkraan is niet zomaar een bouwset – het is een uitnodiging voor een avontuur in technisch meesterschap. Met de mogelijkheid om de kraan vanuit de palm van je hand te besturen en de indrukwekkende afmetingen zal dit model zeker een plek veroveren in het hart van elke bouwliefhebber.

Of je het nu aan jezelf schenkt of aan een mede enthousiasteling, de LEGO Technic Liebherr rupsbandkraan set is het perfecte cadeau voor iedereen die van techniek en bouwen houdt. De set is nu te koop bij Bol.com. Bestel jouw exemplaar makkelijk en snel door op de blauwe knop onder de afbeelding te klikken.

LEGO Technic Liebherr rupsbandkraan SHOP NU VOOR 543,99