Tech

LEGO Architecture Taj Mahal: uren bouwplezier met fantastisch resultaat

LEGO Architecture Taj Mahal 21056 uren bouwplezier met fantastich resultaat

LEGO fans opgelet, Bol.com bied de spectaculaire LEGO Taj Mahal set voor een scherpe prijs. Deze set valt onder het speciaal voor volwassenen ontworpen assortiment van LEGO. Het ideale cadeau voor jezelf of een andere LEGO-liefhebber!

Het bouwwerk bestaat uit precies 2022 stenen

Heb je ze allemaal op de juiste manier op- en in elkaar gezet, dan heb je de LEGO versie van het legendarische gebouw genaamd Taj Mahal. We mogen het wel één van de herkenbaarste gebouwen ter wereld noemen. De echte Taj Mahal staat in de plaats Agra in de Indiase deelstaat Uttar Pradesh.

Het gebouw symboliseert voor veel mensen een ode aan de liefde: het is het monument dat de toenmalige heerser liet bouwen, nadat hij ontroostbaar was omdat zijn vrouw was overleden. Je kunt van dit iconische gebouw nu zelf de LEGO-versie in elkaar zetten en in je eigen huis showen.

LEGO Taj Mahal bol.com

Scherpe prijs bij Bol.com

Koste deze set voorheen dik over de 100 euro, bij Bol.com koop je deze indrukkwekkende set nu voor de scherpe prijs van 94,99. Voor dat geld heb je niet alleen uren bouwplezier, maar daarna geniet je nog jaren van je prachtige bouwwerk. De LEGO Taj Mahal zit vol authentieke details. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook bijvoorbeeld de crypte met de tombes binnenin het gebouw.

LEGO Taj Mahal bol.com

Op is echt op

Wees er snel bij, want de LEGO Architecture serie gaat hard met de feestdagen in aantocht. Het is namelijk een ideaal cadeau, voor jezelf en voor iedereen die geïnteresseerd is in de Taj Mahal, architectuur, reizen en in LEGO natuurlijk.

SHOP NU VOOR 94,99 EURO

Wat krijg je allemaal?

De LEGO Taj Mahal bestaat uit 2022 stenen. Heb je het gebouw in elkaar gezet dan meet het ongeveer 20 x 23 x 23 centimeter (hoogte x breedte x diepte). De Taj Mahal maakt onderdeel uit van de LEGO Architecture serie. Deze collectie hoogwaardige LEGO is bedoeld voor volwassenen, de adviesleeftijd is dan ook vanaf 18 jaar.

LEGO Taj Mahal bol.com

De LEGO Taj Mahal set is het geld dubbel en dwars waard. Het biedt heerlijk tijdverdrijf met een geweldig mooi resultaat. Shop nu jouw exemplaar, door simpelweg op de knop hieronder te drukken.

SHOP NU VOOR 94,99 EURO

LEGO Taj Mahal bol.com

LEGO Architecture Taj Mahal 21056 uren bouwplezier met fantastich resultaat