Tech

De 5 leukste LEGO-sets om je vader mee te verrassen op Vaderdag

leukste-LEGO-sets-vaderdag-1-1020x612
Vincent van Gogh - De sterrennacht

Op zoek naar het perfecte cadeau voor Vaderdag? Waarom niet een van de leukste LEGO sets voor je vader kopen? Met deze bouwstenen kan hij zijn innerlijke kind omarmen en zich even lekker uitleven, zonder dat hij zich druk hoeft te maken over werk, hypotheekbetalingen of de was doen.

De 5 leukste LEGO sets voor Vaderdag

Op zoek naar de perfecte LEGO-set om je vader te verrassen op Vaderdag? Wij zijn op zoek gegaan, en hebben de vijf beste opties voor je op een rijtje gezet. Wat is er nou leuker dan samen met je vader LEGO-sets bouwen? Het is een perfecte manier om quality time door te brengen en tegelijkertijd iets doen waar je nog een hele lange tijd van kan nagenieten:

1. The Rolling Stones

Is je pa een fan van The Rolling Stones? Dan is de LEGO-set van hun iconische logo een absolute must-have. Bouw het bekende mond- en tong ontwerp met de legendarische tong van Mick Jagger. Het is de perfecte mix van muziek en creatief bouwen, waarmee je jouw liefde voor rock-‘n-roll kunt laten zien.

leukste LEGO sets vaderdag
The Rolling Stones LEGO-set (bron: LEGO.com)

2. De Wereldbol

Er is geen betere manier om verhalen uit te wisselen en herinneringen te delen dan tijdens het bouwen van een wereldbol LEGO-set. Het is een geweldige manier om samen te leren, te lachen en samen tijd door te brengen op Vaderdag. Waar wacht je nog op?

leukste LEGO sets vaderdag
Wereldbol LEGO-set (bron: LEGO.com)

3. Grote Piramide van Gizeh

Reis terug in de tijd en bouw de legendarische “Grote Piramide van Gizeh” met deze verbluffende LEGO-set. Samen met je vader ontdek je de mysteries van het oude Egypte terwijl jullie de indrukwekkende structuur opbouwen. Breng het spectaculaire wereldwonder tot leven.

leukste LEGO sets vaderdag
Grote Piramide van Gizeh LEGO-set (bron: LEGO.com)

4. Hokusai – De grote golf

Breng de magie van de kunstwereld tot leven met de LEGO-set “Hokusai – De grote golf“. Duik in het meesterwerk van de beroemde Japanse kunstenaar en bouw je eigen driedimensionale interpretatie van de iconische golf. Met elke bouwsteen kom je dichter bij het vangen van de kracht en schoonheid van dit tijdloze kunstwerk.

leukste LEGO sets vaderdag
Hokusai – De grote golf
LEGO-set (bron: LEGO.com)

5. Vincent van Gogh – De sterrennacht

Bekijk de wereld door de ogen van Vincent van Gogh met de LEGO-set “Vincent van Gogh – De sterrennacht“. Herbeleef de magie van dit meesterwerk terwijl je samen met je vader de sterrenhemel en het pittoreske dorpje bouwt. Laat je verbeelding de vrije loop en breng de artistieke geest tot leven in LEGO-vorm.

leukste LEGO sets vaderdag4
Vincent van Gogh – De sterrennacht LEGO-set (bron: LEGO.com)