Tech

Dit zijn de 7 tofste LEGO sets van 2022

tofste LEGO sets van 2022

LEGO pakketten zijn de afgelopen paar jaren behoorlijk gestegen in populariteit en zijn tegenwoordig zelfs een goede investering als je aandelen toch wat te riskant vindt. Inmiddels zijn er behoorlijk wat sets om mee aan de slag te gaan, maar niet allemaal zullen je hart sneller doen kloppen. Welke wel? Dit zijn de 7 tofste LEGO sets, die je in 2022 gaat scoren.

1. LEGO Bonsaiboompje (Tip!)LEGO bonsaii boompje

Eén van de sets waar je lekker zen van wordt is het LEGO Bonsaiboompje. Je hoeft je namelijk nooit zorgen te maken dat hij dood gaat en dat is nogal een dingetje met bonsai bomen. Dankzij de bijgeleverde roze bloesem en groene bladeren doet het boompje daarnaast gewoon mee met de verschillende seizoenen.

SHOP NU VOOR 40,14 EURO

2. LEGO Vespa 125LEGO Vespa 125

Een nieuwe set, die je hart zeker sneller zal doen kloppen, is de LEGO Vespa 125. De scooter is geïnspireerd door de jaren 60 Vespa Piaggio en is als LEGO model verschenen om het 75-jarige bestaan van Vespa te vieren. Het pakket is speciaal voor volwassenen ontworpen in samenwerking met Vespa en bestaat uit 1106 onderdelen.

SHOP NU VOOR 95 EURO

3. LEGO Technic Lamborghini (Tip!)LEGO Lamborghini Sian FKP 37

Als je niet het geld hebt voor een Lamborghini maar toch de vibe in huis wilt halen, is de LEGO Technic Lamborghini the next best thing. De Lambo Sían FKP 37 bouwset bestaat uit 3696 bouwblokken en is uitgerust met meerdere authentieke details.

SHOP NU VOOR 296 EURO

4. LEGO Architecture ParijsLEGO Parijs skyline

Als je van architectuur houdt is de LEGO Architecture Parijs set iets dat je absoluut in huis wilt halen. Je haalt hiermee de Parijse skyline in huis met onder andere de Eiffeltoren, Arc de Triomphe en Champs-Elysées. Ga aan de slag met 649 onderdelen om de romantiek van Parijs naar je woonkamer te brengen.

SHOP NU VOOR 44,49 EURO

5. LEGO Technic Land Rover DefenderLEGO Land Rover Defender

Nog een blinkvanger voor in huis is de LEGO Technic Land Rover Defender. Het replica model is een gedetailleerde reproductie, die uitgerust is met verschillende realistische functies. Zo kun je spelen met een werkende lier en vierwielaandrijving met 3 differentiële.

Verder kun je ook de cabine met werkend stuur bekijken, dankzij de openslaande deuren en kun je pronken met de de meest geavanceerde LEGO Technic versnellingsbak tot nu toe.

SHOP NU VOOR 139,99 EURO

6. LEGO NASA Apollo Saturn VLEGO Apollo

Voor de onderzoekende types heeft LEGO een NASA Apollo Satrurn V set. Dit één meter hoge model komt onder andere met 3 afneembare trappen en verschillende astronauten om de Apollo missies na te spelen. Dankzij het bijgeleverde boekje leer je meteen ook wat meer over de bemande missies en de mensen, die de set hebben ontworpen.

SHOP NU VOOR 128,99 EURO

7. LEGO Super Mario Nintendo Entertainment SystemLEGO Nintendo Entertainment System

Als laatste op de lijst is ook de LEGO Super Mario Nintendo Entertainment System een aanrader. Vooral als je ook daadwerkelijk met de inmiddels antieke Nintendo hebt gespeeld. Deze nostalgische set bestaat uit 2646 onderdelen en is een mooi aandenken aan de tijd voor de Switch.

SHOP NU VOOR 229,99 EURO

Afgezien van deze sets heeft LEGO uiteraard nog een hoop interessante bouwpakketten om mee aan de slag te gaan. Check ook deze 7 indrukwekkende sets voor volwassenen en deze must-have LEGO pakketten voor Star Wars fans.