Tech

Het ultieme cadeau voor racefans: LEGO McLaren Formule 1 Racewagen bouwset

LEGO McLaren Formule 1 Racewagen bouwset

Een echte Formule 1-wagen bezitten is maar voor weinigen weggelegd. Maar gelukkig is er de LEGO McLaren Formule 1 Racewagen. Deze betaalbare Formule 1-wagen van LEGO zit bomvol authentieke details, voor uren bouwplezier. Heb je de wagen in elkaar gezet, dan heb je er een mooie blikvanger in huis bij.

LEGO Technic McLaren Formule 1 Racewagen

De LEGO McLaren Formule 1 Racewagen valt onder de LEGO Technic serie. Met deze reeks richt LEGO zich op volwassen LEGO-liefhebbers. En daar zijn er heel veel van, daarvan getuigd het enorme verkoopsucces van de Technic serie. In deze categorie lichten we al eerder de Ford GT en de Vespa scooter toe.

De LEGO Technic reeks staat bekend om het zorgvuldige ontwerp en de vele authentieke details. Ook met de LEGO McLaren Formule 1 Racewagen hebben de LEGO-ontwerpers zich weer helemaal uitgeleefd, dit keer in nauwe samenwerking met de McLaren Racing ontwerpers.

LEGO McLaren Formule 1 Racewagen SHOP NU VOOR 145,94

Geniet van de realistische LEGO techniek

Het is genieten geblazen van de authentieke details als je deze set in elkaar zet. Net als de echte auto  beschikt de LEGO McLaren onder andere over bewegende zuigers, werkende besturing, vering en een differentieel.

Je hebt vast de uitdrukking ‘in the zone’ wel eens gehoord van Formule 1-coureurs . Het gaat om een staat van opperste concentratie waarin je het beste uit jezelf haalt. Kom jij in the zone bij het concentreren op het bouwen van deze geweldige LEGO Technic set?

Eigenschappen van de LEGO Technic McLaren Formule 1 Racewagen

  • Gedetailleerde replica van de officiële McLaren F1 auto van seizoen 2022.
  • Bijzondere samenwerking van LEGO en McLaren ontwerpers.
  • Aantal onderdelen: 1.432.
  • Afmetingen ca. 13 cm hoog, 65 cm lang en 27 cm breed.
  • Aanbevolen minimum leeftijd: 18 jaar.
  • Gewicht: 2.274 gram.
  • Voor het eerst uitgebracht in 2022.
  • Met gedetailleerde bouwinstructies.
  • Sponsorstickers meegeleverd.

De LEGO Technic McLaren Formule 1 Racewagen kopen

Wil jij deze prachtige set aanschaffen, voor jezelf of als cadeau? Begrijpelijk, want dit is een aanschaf waarvan elke Formule 1-liefhebber blij van wordt. De gewilde LEGO McLaren Formule 1 Racewagen is verkrijgbaar bij Bol.com. Bestellen doe je simpel en snel door op de blauwe knop onder de afbeelding te klikken.

EGO McLaren Formule 1 Racewagen SHOP NU VOOR 145,94

Nog veel meer LEGO voor volwassenen

Wist je dat LEGO een prima lange termijn investering is? Het LEGO assortiment voor volwassen is zeer uitgebreid. Het varieert van een LEGO Nintendo Entertainment System bouwen tot wereldberoemde gebouwen op schaal. Zoals de LEGO Taj Mahal  en – één van de grootste sets – de LEGO Eiffeltoren van maar liefst 1,5 meter en nog veel meer.