Tech

Harry Potter Kasteel Zweinstein is één van de meest geliefde LEGO sets

lego-harry-potter-kasteel-zweinstein

Kasteel Zweinstein is één van de hoogst gewaardeerde sets uit de populaire reeks LEGO sets voor volwassenen. De set is goed voor uren bouwplezier, zit bomvol leuke details en is met bijzonder veel zorg ontworpen.  Ben je zowel fan van LEGO als van Harry Potter? Dan is deze set natuurlijk de ultieme must-have!

LEGO Harry Potter Kasteel Zweinstein

Maar ook als je geen fan bent van de Harry Potter avonturen is dit nog altijd een hoogtepunt in de LEGO voor volwassenen reeks. Bouw je dit kasteel dan ontdek je hoe zeer met zorg en aandacht alles is ontworpen: kamers, torens en klaslokalen en nog veel meer verborgen details die herinneringen oproepen aan de Harry Potter avonturen.

LEGO Kasteel Zweinstein kwam in 2018 uit en behoort nu tot de zeldzame sets. Gelukkig is het kasteel via Bol.com nog verkrijgbaar. Het is op Bol.com één van de hoogst gewaardeerde LEGO sets: de set scoort 4,9 van de maximaal haalbare 5 punten.

LEGO Kasteel Zweinstein SHOP NU VOOR 399,99

4 minifiguurtjes en 27 microfiguurtjes

Bij de set horen 4 minifiguren: Goderic Griffoendor, Helga Huffelpuf, Zalazar Zwadderich en Rowena Ravenklauw. Ook krijg je er maar liefst 27 microfiguren bij: Harry Potter zelf natuurlijk, Ron Wemel, Hermelien Griffel, Draco Malfidus, Albus Perkamentus, Heer Voldemort en nog veel meer.

De set bestaat naast kasteel Zweinstein verder uit het huisje van Hagrid, de Beukwilg en 5 boten. Het kasteel bevat de Grote Zaal met onder andere glas-in-lood ramen, brandende fakkels en bewegende trappen. Er is een toverdranken lokaal met rekken en potten, een schaakbord kamer met schaakstukken, het kantoor van professor Perkamentus en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Specificaties van LEGO Kasteel Zweinstein

We zetten de specificaties van LEGO Kasteel Zweinstein voor je op een rij:

  • LEGO Kasteel Zweinstein is 58 cm hoog, 69 cm breed en 43 cm diep.
  • Aantal onderdelen 6.020.
  • Aantal minifiguren 4.
  • Aantal microfiguren 27.
  • Gewicht 7504 gram.
  • Prijs: 399,99.

Shop deze set nu online bij Bol.com

De LEGO Harry Potter Kasteel Zweinstein set koop je nu bij Bol.com voor 399,99 euro. Klik op de blauwe knop onder de foto hieronder en je kunt de set direct bestellen. Bestel je voor 23.59 uur, dan heb je de set morgen al in huis.

LEGO Kasteel Zweinstein SHOP NU VOOR 399,99

Nog meer LEGO bouw- en speelplezier voor volwassenen

Het LEGO assortiment voor volwassen is zeer uitgebreid. Heb je bijvoorbeeld nostalgische gevoelens over de jaren tachtig, dan is het LEGO Nintendo Entertainment System echt iets voor jou. Is voertuigen bouwen meer jouw ding, dan zijn de Vespa scooter en de Ford GT Supercar prachtige uitdagingen. Daarnaast biedt LEGO ook wereldberoemde gebouwen op schaal: zoals de LEGO Taj Mahal  en de LEGO Eiffeltoren van maar liefst 1,5 meter.