Tech

De LEGO Ford GT supercar: dé uitdaging voor volwassen LEGO-liefhebbers

LEGO Ford GT

Een supercar zoals de Ford GT is voor lang niet iedereen weggelegd. De LEGO Ford GT is gelukkig voor een veel groter publiek bereikbaar. De LEGO voor volwassenen versie is een 1:12 schaalmodel, dus je kunt er niet zelf in rijden, maar verder is de LEGO-wagen fel realistisch en een geslaagde combinatie van een unieke uitstraling en uren bouwplezier.

LEGO-parel voor uren bouwplezier

De LEGO Ford GT maakt onderdeel uit van de LEGO Technic serie en is bedoeld voor de volwassen auto- en LEGO liefhebber. LEGO bewees al eerder unieke auto sets te kunnen realiseren, zoals de legendarische Porsche 911 SRS set.

De Ford GT bestaat uit 1466 stenen. Maar dit meesterwerkje biedt meer dan alleen bouwplezier. Creëer bijvoorbeeld zelf achterwielaandrijving, met de echt werkende motor met bewegende zuigers. Verbaas je over de gedetailleerdheid: deuren en motorkap die open en dicht kunnen, wielen met onafhankelijke vering en een werkende vleugelspoiler.LEGO Ford GT SHOP NU VOOR 119,99

Aerodynamische vorm en technische details

Eén van de mooie dingen van LEGO Technics sets is de duurzaamheid; ben je klaar met bouwen dan heb je nog jarenlang een fraaie blikvanger om in de kast mee te pronken. En om af en toe mee te spelen natuurlijk. Daarnaast is LEGO zelfs een prima langetermijn investering.

In de LEGO Ford GT komen de aerodynamische vorm en de technische details van de echte Ford GT prachtig naar voren. Het is een perfect cadeau voor jezelf, of voor andere volwassen LEGO- en/of Ford-fans.

LEGO-parel voor uren bouwplezier

De auto opbouwen is een heerlijke uitdaging en gelukkig kun je daarbij de meegeleverde instructies raadplegen. Wat je ook kunt doen is de LEGO Builder app downloaden. Je hebt dan niet alleen je bouwinstructies digitaal bij de hand, maar je kunt ook op details inzoomen en de modellen in 3D draaien.

De specificaties van de LEGO Ford GT

Zoals je van LEGO gewend bent voldoet de LEGO Technic Ford GT aan strenge industrienormen en hoge veiligheidseisen. Dit zijn de specificaties van de set op een rij:

  • Maakt onderdeel uit van de LEGO Technic serie voor volwassenen
  • Schaalmodel (1:12)
  • Afmetingen: 9 cm hoog, 39 cm lang en 18 cm breed
  • 1466 stenen
  • Prijs: €119,99
  • Gebaseerd op de Ford GT 2022

LEGO Ford GT SHOP NU VOOR 119,99

LEGO cadeau geven of voor jezelf kopen?

Lijkt het je leuk om beroemde gebouwen van LEGO te maken, zoals de Taj Mahal of de gigantische Eiffeltoren set van anderhalve meter? Of bouw de skyline van New York in LEGO na!