Tech

LEGO Central Perk Friends: prachtig eerbetoon aan de iconische serie

LEGO Central Perk Friends

Krijg jij geen genoeg van de belevenissen van Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey en Phoebe? Dan is de LEGO Central Perk Friends set, het coole eerbetoon aan  de onvergetelijke Amerikaanse sitcom Friends echt iets voor jou. Deze set uit de serie LEGO Ideas zit boordevol authentieke details die bij de fans van de serie nostalgische gevoelens op zullen roepen.

Speel zelf de leukste scenes uit de Friends na

Koffie met een muffin voor Monica? Een pizzapunt voor Joey? Bestel het aan de balie bij Gunther. Laat Phoebe het podium betreden of speel de leukste gesprekken uit Friends na op de favoriete bank van de personages.

Het mooie van deze LEGO Ideas set is dat je driedubbel waar voor je geld krijgt: uren bouwplezier, uren speelplezier en je kunt de set natuurlijk als prachtige blikvanger ergens neerzetten.

LEGO Central Perk Friends SHOP NU VOOR 95,95

De personages in de LEGO Central Perk Friends set

Deze set uit de serie LEGO Ideas kwam voor het eerst uit in september 2019 en is inmiddels een waar collectors item. De set bevat 7 minifiguren: Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey, Phoebe en Gunther.

De poppetjes hebben allemaal hun eigen vertrouwde, op de tv-serie geïnspireerde voorwerpen. Denk bijvoorbeeld aan het keyboard van Ross en het dienblad en koffiekopje van Rachel, de muffin van Monica, de pizzapunt van Joey, de gitaar van Phoebe en nog veel meer.

Bouw zelf de legendarische hang-out uit Friends

De LEGO Central Perk Friends bouwset bestaat uit het iconische zitgedeelte dat in veel afleveringen van de serie een rol speelde. Het bestaat uit een bank, een fauteuil, 2 stoelen en een tafel. Daarnaast bevat het een podium voor optredens, een bedieningsgedeelte met een koffiezetapparaat, een balie met kassa, een pot met koekjes, een menubord en nog veel meer authentieke voorwerpen die liefhebbers van de serie direct herkennen.

LEGO Central Perk Friends SHOP NU VOOR 95,95

Productinformatie LEGO Central Perk Friends set

 • Aantal onderdelen: 1070.
 • Aantal minifiguren: 7.
 • Aanbevolen minimum leeftijd 16 jaar
 • Gewicht: 1342 g.
 • Afmetingen: breedte 29 cm, hoogte 11 cm, lengte 22 cm.
 • Verpakking afmetingen: breedte 263 mm, hoogte 99 mm, lengte 383 mm.

  Ideaal cadeau voor jezelf of een andere Friends fan

  Bij de LEGO Central Perk Friends set krijg je een leuk boekje. Daarin staan naast de bouwinstructies ook informatie over de fan die deze set heeft bedacht én over de LEGO ontwerper die de set ontwierp. Deze Friends set is natuurlijk een erg leuk cadeau-idee voor jezelf of een andere Friends fan. Het zal in elke woning gegarandeerd de aandacht trekken van familie, vrienden en andere bezoekers.

  De LEGO Central Perk Friends set begint zo langzamerhand zeldzaam te worden. Als je een set wilt kopen, raden we je aan om er niet te lang mee te wachten. Bij Bol.com is de set nog te koop. Klik simpelweg op de knop onder de afbeelding en je gaat direct naar de bestelpagina.

LEGO Central Perk Friends SHOP NU VOOR 95,95

Nog meer LEGO voor volwassenen

Het LEGO assortiment voor volwassenen is enorm uitgebreid. Zo belichtten we onlangs het legendarische Kasteel Zweinstein uit de Harry Potter avonturen. Is voertuigen bouwen meer jouw ding, dan zijn de Vespa scooter en de Ford GT Supercar prachtige uitdagingen. Heb jij nostalgische gevoelens over jaren tachtig computerspelletjes, dan is het LEGO Nintendo Entertainment System echt iets voor jou. Daarnaast biedt LEGO ook wereldberoemde gebouwen op schaal: zoals de LEGO Taj Mahal  en de LEGO Eiffeltoren van maar liefst 1,5 meter.