Tech

Bouw je eigen stijlvolle meesterwerk: het LEGO boetiekhotel

LEGO boetiekhotel 10297

Geniet van quality time voor jezelf met de LEGO boetiekhotel set voor volwassenen. Steeds meer mensen ontdekken LEGO voor volwassenen; je geniet van uren mindful bouwplezier en daarna heb je een prachtige blikvanger om in een vitrinekast of ander mooi plekje thuis neer te zetten. Het boetiekhotel is een topper in de toch al hoog op kwaliteit en creativiteit scorende LEGO Modular Buildings serie.

Je eigen architectonische meesterwerk

Het LEGO boetiekhotel bevat hotelkamers, een kunstgalerie, een lobby, een terras en nog veel meer. Het is echt een bouwproject om van te smullen voor de LEGO liefhebber. Bouw je eigen luxe vakantie oord met deze set, die is geïnspireerd op Europese architectuur uit het begin van de 20e eeuw.

De set zit vol verrassingen en je bent er uren zoet mee. De hotelkamers, de penthouse suite, de lobby, het terras en de grote trap: je ontdekt er ook allerlei leuke verwijzingen naar andere modellen uit de LEGO voor volwassenen collectie. Ben je klaar met bouwen, dan heb je je eigen architectonische meesterwerk.

LEGO Boetiekhotel SHOP NU VOOR 249,99

LEGO boetiekhotel bomvol leuke details

De set is een waar eerbetoon aan Europese architectuur uit het begin van de vorige eeuw. Geniet van de chique inrichting en architectonische details van dit bouwmodel met 5 gebouwdelen. De zeer gedetailleerde gevels en de inrichting van de hotelkamers vallen bijvoorbeeld op.

Bij deze LEGO set krijg je 7 minifiguren meegeleverd: een piccolo, receptionist, koffieverkoper, galeriehouder en nog een aantal hotelgasten en personeelsleden. Het LEGO boetiekhotel is onderdeel van een serie bouw sets die is ontworpen voor volwassenen. Het hotel is een perfecte combinatie van een prachtig ontwerp, complexe details en elegante architectuur.

De specificaties van het LEGO boetiekhotel op een rij

  • Afmetingen set: ca. 33 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm lang.
  • Afmetingen verpakking: ca. 13 cm hoog, 48 cm breed en 58 cm lang.
  • Bestaat uit 3066 onderdelen.
  • Aanbevolen minimumleeftijd 18 jaar.
  • Aantal minifiguren: 7.
  • Uit de serie LEGO Modular Buildings.
  • LEGO serienummer 10297.

Het LEGO boetiekhotel kopen

Wil jij deze geweldige set aanschaffen, voor jezelf of als cadeau? Dit is een aankoop waarvan LEGO- en/of architectuurliefhebber blij van wordt. De gewilde set is verkrijgbaar bij Bol.com. Bestellen doe je simpel en snel door op de blauwe knop onder de afbeelding te klikken.

LEGO Boetiekhotel SHOP NU VOOR 249,99

Nog veel meer LEGO voor volwassenen

LEGO sets voor volwassenen zijn niet alleen heerlijk speelgoed, maar ook een prima lange termijn investering. Zoek je nog meer uitdagingen op het gebied van LEGO gebouwen? Dan is  de LEGO Taj Mahal  of – één van de grootste sets – de LEGO Eiffeltoren van maar liefst 1,5 meter vast iets voor jou. Of wil je juist iets geheel anders proberen? Check dan het LEGO Nintendo Entertainment System of de echt werkende LEGO Vleugelpiano.