Tech

LEGO Batcave met Batmobile is het pronkstuk voor Batman fans

lego batcave batman 76252

LEGO komt met een nieuwe topper in de toch al indrukwekkende serie LEGO sets voor volwassenen. Het gaat om de LEGO Batcave, de iconische hideout van Batman, bekend uit de vele strips en films over deze gemaskerde held. Dit LEGO meesterwerk bestaat uit maar liefst 3981 onderdelen en biedt uren bouwplezier en daarna een blijvend indrukwekkend tafereel als je het af hebt.

Inclusief Batmobile en 7 minifiguren

Deze buitengewone LEGO set bevat ook een prachtige versie van de Batmobile. Ontdek de vele leuke kenmerken en verbluffende functionaliteiten van deze iconische wagen. Bewonder het realisme terwijl het dak openklapt, waardoor Batman met zijn stoffen cape moeiteloos naar binnen kan. Draai aan het tandwiel aan de zijkant en zie twee verborgen schieters tevoorschijn komen. En vergeet niet het vlam element te bevestigen aan de uitlaat voor een extra vleugje vuurkracht.

Als kers op de taart bevat deze set 7 geweldige minifiguren: Max Shreck, The Penguin, Catwoman, 2 verschillende versies van Batman, Alfred Pennyworth en Bruce Wayne. Met dit ensemble van personages kun je de avonturen en confrontaties uit de Batman wereld tot leven brengen.

LEGO Batcave
Foto: lego.com
SHOP NU VOOR 600

Veel beweegbare details

Heb je de set gebouwd dan heb je Batcave staan over een imposante 51 cm breedte. Elk detail ervan is met zorg ontworpen en bevat beweegbare items die je vanaf de achterkant kunt bedienen. Laat je verbazen door details zoals draaiende stoelen, het computerscherm dat verandert en de gereedschap opslag en verlichte Batsuit kluis die moeiteloos opent en sluit.

Voor alle LEGO bouwliefhebbers

Deze unieke Batcave is niet alleen leuk voor LEGO- en Batman liefhebbers, maar voor  iedereen die graag geniet van een leuke bouw uitdaging. Van dit bouwproject kun je nog lang nagenieten, nadat je de laatste steen hebt geplaatst.

Met zijn imposante afmetingen van ongeveer 29 cm hoog, 51 cm breed en 14 cm diep, is dit verzamelobject een opvallende toevoeging aan elk ruimte, thuis of op het werk.

LEGO Batcave
Foto: lego.com
SHOP NU VOOR 600

Lekker ontstressen met LEGO speelgoed voor volwassenen

Laat alle stress achter je en kom tot rust tijdens het bouwen van deze LEGO set voor volwassenen. Elk detail is met de grootste zorg ontworpen om een boeiende bouwervaring te bieden. Het resultaat is een pronkstuk waar je trots op kunt zijn en waar je nog jarenlang plezier aan zult beleven. Bestel nu je eigen LEGO Batcave door op de blauwe knop hieronder te klikken!

LEGO topsets biedt nog veel meer topsets, gebaseerd op populaire films, zoals Harry Potter en Ghostbusters. Bouw je liever aan een iconisch gebouw of voertuig? Check dan de LEGO Eiffeltoren van maar liefst anderhalve meter hoog en de nostalgische LEGO Vespa Scooter.