LEGO New York skyline
Tech

Haal de New York skyline in huis met deze realistische LEGO set

Waar LEGO begon als speelgoed voor kinderen, zijn de sets inmiddels uitgegroeid tot serieuze LEGO investeringen en bestaan er ook LEGO bouwpakketten voor volwassenen. Speciaal voor architectuur lovers heeft LEGO een Architecture Skyline lijn en als je hart stiekem toch in New York ligt, is deze vette New York skyline set onmisbaar.

LEGO Architecture Skyline

De sets uit de Architecture Skyline collectie zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen die van cultuur, reizen, geschiedenis en design houdt. De bouwwerken zijn gedetailleerd en zijn een realistische weergave van de onderlinge proporties van de verschillende echte gebouwen.

LEGO New York skyline SHOP NU VOOR 51,39 EURO

New York skyline schaalmodel

Met LEGO’s New York set haal je een nauwkeurig schaalmodel in huis van de skyline van de beroemde stad. Je gaat aan de slag met het Vrijheidsbeeld, One World Trade Center, Empire State Building, Flatiron Building en het Chrysler building. Naast de realistische onderlinge proporties maakt het natuurgetrouwe kleurschema het bouwwerk helemaal af en waardig om in huis te etaleren.

De set bestaat uit 598 stenen en is hiermee niet één van de grootste sets, die je kunt scoren. Het betekent aan de andere kant wel dat je er geen dagen mee bezig bent en relatief snel kunt pronken met je bouwkunsten. Voor barbaren die de skyline niet herkennen, krijg je er zelfs nog een decoratief naamplaatje bij.

LEGO Architecture New York skyline SHOP NU VOOR 51,39 EURO

Extra New York feitjes

Mocht je zelf meer willen weten over wat je hebt gebouwd, is er een bijgesloten boekje met extra informatie. Zo kun je je verdiepen in de ontwerper van de set en de geschiedenis en architectuur van de gebouwen. Daarnaast kun je ook losgaan met historische feiten over New York en het architectonische erfgoed van de Amerikaanse stad.

Meer must-have LEGO sets

Naast de New York skyline heeft LEGO een nog hele lijst aan must-have bouwpakketten voor volwassenen. Zo zit deze dikke Porsche 911 SRS bomvol realistische features en kunnen Star Wars fans aan de slag met deze 5 vette LEGO sets uit een sterrenstelsel hier ver vandaan.