pioneertown motel
Travel

Leef de cowboy droom in het echte wilde westen: hier is Pioneertown

Midden in de woestijn en de ruwe natuur in Californië vind je Pioneertown Motel. Dit bijzondere verblijf is op de ideale plek omgetoverd tot het ware, wilde westen. Een ongetemde schoonheid die wel een plekje op je bucketlist verdient.

Pioneertown Motel ziet er niet alleen uit alsof het zo uit een film zou komen, deze locatie wordt daar ook daadwerkelijk voor gebruikt! In totaal zijn er op het adembenemende terrein in totaal meer dan 50 films en series opgenomen.

De kamers die je kan boeken zijn volledig in western stijl ingericht, maar ook voorzien van een moderne uitrusting, tot WiFi en airconditioning aan toe. Je hoeft dus niet op comfort in te leveren om het wilde westen hier te beleven! Prijzen beginnen bij $175 per kamer.

In het motel zelf zit een 24-uur lounge en in de omgeving vind je een stuk meer toffe bezienswaardigheden. Zo kan je deze gruwelijke omgeving verkennen door mee te doen aan een van de desert haunts. Van adembenemende, ruwe natuur tot een kitchen in the desert en cactus market is hier meer dan genoeg om te beleven. Allemaal in western stijl.

Benieuwd naar dit motel in het nieuwe wilde westen? Scroll dan verder voor meer foto’s en beeldmateriaal.

Bron: Reisleven.nl

https://www.instagram.com/p/But6hMwn3sg/

https://www.instagram.com/p/Btdq5E_n9t5/

https://www.instagram.com/p/Bs4JB8lgyLR/

https://www.instagram.com/p/BocqXjuFlOF/

https://www.instagram.com/p/Bp7ig61gqj-/

https://www.instagram.com/p/BmtoB11lFcE/