lebron, james, karen
Media

LeBron James krijgt het aan de stok met vrouw in publiek en trollt na op Twitter

We kunnen het ons in Nederland nauwelijks voorstellen, maar in Amerika is er alweer publiek welkom in het nieuwe NBA-seizoen. Hier zou iedereen blij mee moeten zijn, echter leidde het direct tot een grappig relletje. LeBron James kreeg namelijk ruzie met twee dames en dit liep goed uit de hand.

LeBron James trollt publiek

Afgelopen maandag speelden de LA Lakers, het team van LeBron James, tegen de Atlanta Hawks. Een mega spannende wedstrijd met een klein publiek. Echter gingen sommige supporters iets te diep in op deze spanning. In het laatste kwart van de wedstrijd vloog de vlam volledig in de pan.

LeBron scoorde een prachtige driepunter en dit kon een Hawks-fan niet helemaal aan. Hij begon LeBron verbaal aan te vallen, waarna de superster een woordenwisseling met hem kreeg. Uiteindelijk was het niet de man zelf, maar zijn botox vriendinnetje die voor hem op kwam. Schattig? Eerder super dom.

Byebye Karen

De bewaking was er al snel klaar mee en gooiden de vrouw, samen met een haar vriendin, de zaal uit. Na afloop reageerde LeBron James heel erg relaxed voor de camera. Hij had gewonnen en maakte zich nergens druk om.

Over het akkefietje zei hij: “Uiteindelijk ben ik blij dat er weer toeschouwers aanwezig zijn. Ik mis de interactie, die heb ik zelfs nodig. Ik vind dat het niet nodig was om ze uit de hal te zetten. Ik zei mijn ding, hij het zijne. Daarna bemoeiden anderen zich ermee. Misschien hadden ze teveel gedronken.”

Op Twitter gaf hij nog wel even een trap na. Hij gaf de ruziezoekende vrouw de naam “Courtside Karen was MAD MAD” en de fans lieten zich direct horen. Een nieuwe driepunter voor James als je het ons vraagt.