Leaked Black Mirror seizoen 5 zal dit jaar nog verschijnen
Film & Serie

Leaked! Black Mirror seizoen 5 zal dit jaar nog verschijnen

Een officieel Netflix account heeft per ongeluk een tweet geplaatst waarin ze onthullen dat de eerste aflevering van seizoen 5 toch nog in 2018 gaat verschijnen. 

De tweet werd dan ook weer snel offline gehaald, maar niet voordat een aantal oplettende volgers een screenshot wisten te maken. In desbetreffende tweet is een overzicht te vinden van verschillende releases die in december 2018 op Netflix zullen verschijnen, zoals; Hellboy, District 9, Birdbox en nog een aantal andere titels. Toch stond wel de meest opvallende onderaan het lijstje, namelijk Black Mirror: Bandersnatch

Leaked Black Mirror seizoen 5 zal dit jaar nog verschijnen

Bandersnatch

Netflix sluit de maand op 28 december dus af met Black Mirror: Bandersnatch. Waar de aflevering over gaat is nog niet duidelijk, maar de naam Bandersnatch is niet willekeurig verzonnen. Dit is namelijk een fictioneel karakter uit een gedicht van de man achter Alice in Wonderland, Lewis Carroll.

Opvallend genoeg hebben we de naam al eerder voorbij zien komen. Eind april verscheen er namelijk tweet die bevestigde dat er gewerkt werd aan een Black Mirror aflevering met de titel Bandersnatch.