latin festivals 2022
Media

Deze heerlijke Latin festivals wil je niet missen in 2022

Het festivalseizoen is weer begonnen dus we mogen weer volop genieten van Latin festivals. Tegenwoordig willen we niet alleen maar genieten van techno. We willen lekker genieten van reggaeton, bachata of merengue. Schudden met die billen met de zon op je gezicht. Waar kan je dat het beste doen? Op een Latin festival. Deze Latin festivals wil je niet missen.

1. Baila Dembow

Waarschijnlijk heb je nog niet gehoord van Baila Dembow. Baila Dembow is nog niet zo groot in de game maar zeker de moeite waard. Baila Dembow heeft vaker Latin feestje georganiseerd in club Maïa in Amsterdam. De line-up is nog niet bekend. Verwacht verschillende Dj’s die al je favoriete Latin liedjes draaien.

Datum: 25 juni 2022
Locatie: Ijland

2. Pal Mundo

Pal Mundo heeft een van de meest indrukwekkende line-ups. Op zaterdag kan je de iconische J Balvin live zien, maar ook Poke, Chivv, Anitta en Rolf Sanchez zijn aanwezig. De line-up van zondag is ook niet verkeerd. Zeker niet verkeerd. Zo zijn Maluma, Prince Royce, Konshes, Bizzey, Ir-sais, Broederliefde, Dopebwoy én Adje van de partij. Moeten we echt nog meer zeggen?

Datum: 2-3 juli 2022
Locatie: Scheveningen Strand

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PM2022 (@palmundoworld)

3. Fantasia Festival

Dit festival zorgt ervoor dat al je fantasieën realiteit worden. ;-) Tijdens het Fantasia festival heb je verschillende stages. Je hebt de mainstage maar ook de ‘i love retro’ stage. Fantasia Festival is een heerlijk festival voor de echte party animal. Trek je beste outfit maar aan en geniet.

Datum: 9 Juli
Locatie: Hamme-Zogge, Hamme

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fantasia Festival (@fantasia_festival)

4. Festival Macumba

Festival Macumba is voor de de echte Latin lover. Verwacht heerlijke muziek rechtstreeks uit de straten van Latijns-Amerika. Live acts, Latin street food en lifestyle. Festival Macumba is een ode aan Latijns-Amerika en daar wil jij bij zijn. Salsa, bachata, merengue, dancehall en reggaeton: Festival Macumba got it all.

Datum: 23 juli 2022
Locatie: Ouderkerkerplas, Ouderkerk a/d Amstel

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Festival Macumba (@festivalmacumba)

5. LatinVillage Festival

LatinVillage kennen we waarschijnlijk allemaal wel. Dit Festival draait natuurlijk helemaal om Latin music. Dit tweedaagse festival is hét festival voor ieder die van een Latin feestje houdt. Dus, koop je tickets en dans op sexy steamy Spaanse tunes. We zien je daar!

Datum: 20 – 21 augustus 2022
Locatie: Recreatiegebied Spaarnwoude, Velsen