Last van hoesten? Whiskey is dan de meest effectieve hoestdrank

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Loop jij ook al dagen rond met een verschrikkelijk irritante hoest en helpen alle middeltjes zoals hoestdrank, ibuprofen en keelsnoepjes niet? Dan hebben wij nu een wel hele bijzondere én lekkere oplossing. Volgens Dr. William Schaffner biedt whiskey namelijk de perfecte uitkomst!

Het geheim van whiskey bij de welbekende kriebelhoest zit ‘m in het feit dat whisky ervoor zorgt dat je bloedvaten uitzetten, waardoor de infectie in je keel sneller teruggedrongen wordt. Je kunt natuurlijk kiezen voor de ouderwetse hoestdrank die maar voor een paar minuten helpt of je probeert het receptje hieronder even uit!

Recept Whiskey hoestsiroop voor volwassenen

Voor de mannen die voor de tweede keuze gaan – hierbij het receptje voor de speciale Whiskey hoestsiroop.

Het eerste wat je moet doen is de bourbon mengen met citroensap (60 ml) en water (60-120 ml, optioneel) in jouw favoriete mok en deze ongeveer 45 seconden verwarmen in de magnetron. Voeg vervolgens de honing toe. Om het af te maken roer je nog eens goed door je mengsel heen en verwarm je het nogmaals voor 45 seconden.

Jägermeister lanceert Limited Edition bruisbal cadeauset

Oorspronkelijk was Jägermeister bedoeld als een geneesmiddel. Het werd gebruikt tegen een hardnekkig kuchje tot en met problemen met de ingewanden. In Duitsland wordt...