Life

11x de beste last-minute Valentijnsdag cadeaus voor haar

last minute valentijnsdag cadeaus

Ben je op zoek naar een leuk Valentijnsdag cadeau voor je vriendin, maar heb je nog geen idee wat je haar zou kunnen geven? Geen paniek! Er zijn nog altijd genoeg mogelijkheden om een verrassend en persoonlijk cadeau te vinden, zelfs op het laatste moment.

11. Een gezellige wandeling

Je hoeft niet altijd groot uit te pakken op Valentijnsdag. Misschien vinden jullie Valentijnsdag maar een commerciële bedoeling. In dat geval is een leuke wandeling over het strand of in het bos altijd een leuke optie. Wellicht dat je onderweg wel een leuk drankje kan doen bij een gezellig café!

10. Een sportieve activiteit

Ga samen op avontuur en beleef samen iets waar je beiden altijd al eens wilden doen. Dit kan echt van alles zijn, zoals iets intiems als glow in the dark golf tot iets extreems als skydiven.

gezelligheid vriendin

9. Een fotoshoot

Maak samen een onvergetelijke herinnering door een professionele fotoshoot te boeken. Wel zo leuk als je verschillende thema’s voorbereid en kleding meeneemt voor meerdere thema’s. Als je dit teveel gedoe vindt, kan je meestal ook een plek vinden waar ze deze soorten kleding al hebben liggen!

fotoshoot valentijnsdag

8. Een gezellige film kijken

Als het slecht weer is, of wanneer je het huis gewoon niet uit wilt, kan je altijd nog een romantische film aanzetten. Als je er ook nog een lekker wijntje bij doet, ga je een gezellige avond tegemoet!

7. Bloemen en chocolade

Dit is een klassieker die eigenlijk altijd goed is! Koop een mooie bos bloemen en combineer die met een lekker doosje chocolade. Je kunt het hiermee eigenlijk niet fout doen.

6. Een exclusieve wijnproeverij

Maak er een fijnproeversavond van door samen te genieten van verschillende wijnen en het leren over de verschillende smaken en herkomst van de druiven. Je kan dit op een locatie doen, in een restaurant, of gewoon een expert naar jouw huis laten komen!

valentijnsdag vriendin

5. Een concert- of theaterbezoek

Maak er een culturele avond van door naar een concert of theater te gaan. Meestal kan je voorafgaand aan een voorstelling altijd een gezellig drankje doen. Wellicht dat je na de show een ander gezellig barretje kunt opzoeken.

4. Een romantisch diner

Maak een reservering bij een restaurant waar jullie beiden graag naartoe willen. Zorg voor een tafel op een sfeervol plekje, je wilt natuurlijk niet weggestopt zitten in een saai hoekje. Het is wel belangrijk om van tevoren wat onderzoek te doen naar gezellige restaurants.

romantisch diner valentijnsdag

3. Massage of spa-behandeling

Geef je vriendin de kans om even te ontspannen. Boek een massage of spa-behandeling voor twee en geniet samen van de rust en verwennerij. Wellicht is het wel handig om dit niet op Valentijnsdag zelf te doen, aangezien de sauna anders wel heel gezellig en vol kan zijn.

spa wellness valentijn

2. Een persoonlijk fotoboek

Maak een fotoboek met herinneringen aan jullie mooiste momenten samen. Voeg bijvoorbeeld foto’s en vliegtickets toe om zo alle leuke momenten te kunnen koesteren! Dames vinden het altijd leuk als je wat meer moeite stopt in je cadeautje!

1. Weekendje weg

Pak samen de koffers en ga een leuk weekendje weg. Het maakt niet uit waarheen, zolang je samen bent. Wordt het een stedentrip, of toch een strandvakantie om de kou te ontvluchten? Alles is mogelijk!

stedentrip valentijnsdag