Tech

Deze laptop met zeven schermen is perfect voor elke computer freak

aurora, laptop

Werk jij de laatste maanden thuis? Ben je een gamer of aandelenhandelaar? Dan is dit de perfecte laptop voor jou. Maak kennis met de Aurora 7, een prototype van Expanscape. Deze laptop heeft maar liefst zeven schermen, waarvan meer dan de helft een 4k-resolutie heeft. Gamen of werken zal nooit meer hetzelfde zijn.

Laptop 2.0

Zeven van de vier schermen heeft een 4K-resolutie. De andere drie schermen zijn zeven inch groot en hebben een prima 1920×1200 resolutie. Je zult hiermee een stuk beter voor de dag komen tijdens de zoom-meetings. Wel ervaar je direct keuzestress. Welk scherm gebruik je waarvoor?

Er zitten ook nadelen aan de laptop. Denk aan het matige batterijvermogen. Een van de interne batterijen is zo zwaar dat je er vanwege veiligheidsredenen niet mee aan boord mag van een vliegtuig. Echter is dit blijkbaar niet genoeg om langer dan een uur jouw laptop op batterijvermogen te laten werken. Laat dat potje Fortnite maar even zitten. Wil je toch een potje Fortnite spelen? Dan is het misschien beter een van de mooie HP laptop aan te schaffen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nerds Shop 🖥🛒 (@nerdsshop)

Flink prijskaartje

Het is nog een prototype, het is dus nog niet de perfecte versie. Wel wil Expanscape al beginnen met het verkopen van deze laptops. Op die manier willen ze zien hoe de markt openstaat voor dit soort innovaties. De doelgroep? Voornamelijk developers, beurshandelaars en securitypersoneel.

Benieuwd wat deze laptop kost? Daarover is Expanscape nog wat vaag. We weten natuurlijk wel zeker dat er een flink prijskaartje zal zitten aan deze Aurora 7. Stay tuned!