Lando Norris horloge Richard Mille
Media

Lando Norris na EK-finale beroofd van peperduur horloge

Lando Norris, F1-coureur van McLaren, is afgelopen zondag na het bijwonen van de EK-finale beroofd van een peperduur horloge. Hij was op Wembley om Engeland te supporten. Na het verlies van de Engelsen verloor hij dus ook nog zijn horloge op brute wijze. Een donkere dag voor de talentvolle Formule 1-racer.

Lando Norris beroofd van Richard Mille

Om de pols had Lando een Richard Mille RM-03. Dit horloge heeft een waarde van rond de 40.000 pond. Dit horloge draagt hij ook vaak na de race. Hij werd beroofd toen hij van het stadion naar zijn McLaren liep. Grote kans dat de dader het al langer op Norris gemunt had.

Er zijn steeds meer criminelen die op jacht gaan naar horloges van bekende mensen. Ze zijn makkelijk te vinden door middel van social media en worden gepakt op het moment dat er een kans is. Dit is ook de reden dat sommige bekende mensen pas achteraf dingen op hun social media plaatsen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lando Norris (@landonorris)

Statement McLaren

McLaren maakte zelf in een statement bekend wat er was gebeurd met hun talentvolle coureur. Volgens de ooggetuigen, die hun verhaal deden bij The Sun, werd Norris aan de ene kant door een overvaller vastgepakt en door de andere overvaller van het horloge beroofd.

Norris gaf aan in shock te zijn, maar gelukkig is hij niet gewond geraakt hij de beroving. We hopen dat hij snel van de schrik is bekomen, aankomend weekend staat de GP van Groot-Britannie, een thuiswedstrijd voor Norris, op het menu.