Life

Deze 10 landen hebben het hoogste libido ter wereld

libido

Condoomfabrikant Durex doet regelmatig onderzoek naar het seksleven van mensen. Je moet je klanten toch een beetje kennen, niet dan? Het bedrijf heeft onderzoek gedaan naar het libido van mensen wereldwijd en de frequentie waarmee er per land tussen de lakens wordt geworsteld. Daar is een top 10 uit samengesteld, en nee, Nederland staat er niet tussen.

Landen met het hoogste libido

In andere landen gaat het er een stuk heter aan toe dan in ons koude kikkerlandje. Dus als je op knappen staat dan is het verstandig om een vakantie te boeken naar één van de onderstaande landen, want daar seksen ze een stuk vaker dan bij ons.

Wij hebben het meeste seks tussen de 20 en 29 jaar. Met het gemiddelde van 112 keer per jaar. Dat wordt minder naarmate we ouder worden. Tussen de 30 en 39 jaar zo’n 86 keer, en na onze 40ste levensjaar moeten we het doen met een triest gemiddelde van 69 keer per jaar. Tijd om te emigreren dus! Naar welk land? Dat lees je hieronder.

10. Mexico

Het land van de sombrero’s en mooie latina’s. In dit Zuid-Amerikaanse land zijn het niet alleen de pepers die heet zijn, de bevolking van Mexico stoppen graag wat extra snoep in hun piñata’s. 71% doet het één keer per week.

9. Zwitserland

Standje neutraal wordt daar niet tussen de lakens uitgeoefend. Van de beste standjes in Zwitserland smelt je als kaas in een fondue. Ze houden daar wel van een rijk seksleven, want de kluis gaat er regelmatig open. 72% doet het minstens één keer per week.

libido ted

8. Spanje

Spaanse vrouwen hebben een temperament waar een stier jaloers op is. Ze stoppen daar graag wat extra worst in hun paella. De temperaturen lopen regelmatig op in het zonnige land, vooral tussen de lakens. 72% doet het minimaal één keer per week.

7. Maleisië

Stille wateren hebben diepe gronden. Maleisië staat bekend als conservatief, maar binnen de muren van de slaapkamer stomen ze er de verf van de muren. Het kost een tijdje vliegen, maar dan heb je wel wat. Maar liefst 74% van de bevolking doet het minstens één keer per week.

libido sex tape

6. Italië

Italiaanse vrouwen kunnen niet alleen goed koken, ook in de slaapkamer laten ze graag hun cannoli goed vullen. De Italianen weten wel hoe ze een goed glas rode wijn moeten combineren met een hete avond. Van dit passievolle volk doet 76% het minstens één keer per week.

5. Polen

Het wereldrecord gangbang staat op naam van twee Poolse vrouwen. Dat staat in schril contrast met de afkomst van voormalig Paus Johannes Paulus II. Hoe dan ook; de Poolse bevolking lust wel een extraatje naast een glas wodka, en gelijk hebben ze. 76% doet het één keer per week.

libido american pie

4. China

In China heeft nummer 69 op het menu een dubbele betekenis, ze stomen er namelijk wat vanaf tussen de lakens. Het libido van Chinezen is net zo groot als het land zelf. Wat een stout volkje. In dit land doet 78% het minstens één keer per week.

3. Rusland

De Russen dringen graag ergens naar binnen. Met een goed glas Wodka gaat het bloed er sneller stromen. Het kan koud zijn in het land, dus 80% van de bewoners warmen elkaar minstens één keer per week op.

libido austin powers

2. Brazilië

We zijn niet verrast dat dit hartstochtelijke volk elkaar graag omarmt. Braziliaanse vrouwen zijn in de meerderheid in dit Zuid-Amerikaanse land en ze dansen er lustig op los in de slaapkamer. 82% doet het wekelijks.

1. Griekenland

Een onverwachte nummer 1 valt in handen van Griekenland. Dit volk stopt regelmatig een extra aubergine in hun moussaka. De Grieken hebben er een sport van gemaakt. Maar liefst 87% van de bevolking test wekelijks de vering van hun bed.

libido troy