La Casa de Papel Seizoen 5, Netflix
Film & Serie

La Casa de Papel seizoen 5: Netflix onthult releasedatum

Goed nieuws voor de liefhebber: de releasedatum van La Casa de Papel seizoen 5 is onthuld door Netflix. En die komt sneller uit dan je denkt! De Spaanse actieserie is een van de populairste shows op de Amerikaanse streamingdienst en het vierde seizoen eindigde met een fantastische cliffhanger. Naar verwachting gaat de nieuwe reeks afleveringen ergens in de zomer van start op de streamingdienst. Kun je ook niet wachten?

La Casa de Papel seizoen 5

Het vierde seizoen eindigde met een redelijk open einde, omdat onder meer Denver, Rio en Tokio nog steeds zijn omsingeld door de politie in de Bank van Spanje. Daarnaast is de Professor opgespoord door de geflipte politie-inspecteur Alicia Sierra. Een vervolgseizoen is dus vanzelfsprekend.

De thrillerserie volgt het verhaal van acht dieven, die zichzelf samen met hun gijzelaars opsluiten in de Koninklijke Munt van Spanje – terwijl een meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren. De bedenker van de Spaanse serie is niemand minder dan Álex Pina (Vis a vis).

Tevens het laatste seizoen

Seizoen 5 is het slotseizoen van de hitserie La Casa de Papel. Hoe het verhaal zal eindigen zullen we gaan zien wanneer de laatste afleveringen op Netflix verschijnen. De serie is nu in post-productie volgens geruchten. We hopen dat we in de zomer mogen smullen van nieuwe afleveringen.

Het grootste deel van de huidige sterrencast zal naar verluidt ook in het laatste deel te zien zijn. Bovendien tonen de eerste beelden één van de twee nieuwe personages. Verder bevestigen de foto’s dat we weer een scène met Berlin kunnen verwachten. Het slotseizoen belooft een spektakel te worden.

La Casa de Papel Seizoen 5, Netflix