la casa de papel seizoen 5
Film & Serie

La Casa de Papel seizoen 5: Netflix deelt nieuwe beelden

We zitten allemaal met smart te wachten op La Casa de Papel seizoen 5. Voor de fans van de Spaanse serie hebben we bijzonder goed nieuws. Netflix deelt namelijk nieuwe beelden met ons en zo kunnen we alvast genieten met een voorproefje van het aankomende seizoen. De release staat pas voor de tweede helft van 2021 op de planning.

La Casa de Papel seizoen 5

Het vierde seizoen eindigde met Tokyo, Denver, Rio en de rest van de bende, omsingeld door de politie in de Bank van Spanje. Daarnaast is El Profesor (Álvaro Morte) opgespoord door de politie-inspecteur Alicia Sierra (Najwa Nimri). Inmiddels wachten we al een jaar op het laatste seizoen.

Gelukkig wordt de honger naar La Casa de Papel seizoen 5 een beetje gestild door Netflix. Ze delen namelijk een reeks aan nieuwe beelden van de serie. We zien op de foto’s onder andere El Profesor, Tokio, Raquel en Denver. “Seizoen 5 is hartstikke in de maak,” schrijft Netflix bij de post op Instagram.

Releasedatum

Seizoen 5 is tevens het slotseizoen van de serie La Casa de Papel. Hoe het verhaal zal eindigen zullen we gaan zien wanneer de laatste afleveringen op Netflix verschijnen. De serie is nu in post-productie volgens geruchten. We hopen dat we in augustus al van het laatste seizoen kunnen genieten.

Het grootste deel van de huidige cast zal naar verluidt ook in het laatste deel te zien zijn. Verder tonen de nieuwe beelden één van de twee nieuwe personages. Ook bevestigen de foto’s dat we weer een scène met Berlin kunnen verwachten. Het slotseizoen belooft écht een spektakel te worden.

la casa de papel seizoen 5