La Casa de Papel seizoen 5 bevestigd!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Lekker nieuws voor liefhebbers van de Spaanstalige hitserie La Casa de Papel. Netflix heeft namelijk officieel bevestigd dat er een seizoen 5 gaat komen. De opnames van het vijfde seizoen zullen al in januari 2020 van start gaan!

Heel toevallig verschijnt in diezelfde maand ook het nieuwe vierde seizoen van La Casa de Papel op de streamingwebsite. Dus terwijl fans seizoen 4 zullen binge-watchen zijn de producers en acteurs hard aan het werk om een vijfde seizoen te schieten.

Geen jaar meer wachten

Het beste nieuws is dat fans van de Spaanse serie dit keer geen jaar hoeven te wachten op een nieuw seizoen. Nadat het derde seizoen afgelopen juli in première ging, verschijnt het vierde seizoen nu slechts een half jaar later.

In Utrecht is er nu een Escape Room in de stijl van La Casa de Papel 01

La Casa de Papel is de meest bekeken niet Engelstalige serie van Netflix. Het is niet verwonderlijk dat er zo snel een vijfde seizoen is aangekondigd. Hoogstwaarschijnlijk zullen er na het vijfde seizoen nog een aantal seizoenen volgen.

Het duurt nog maar een paar maanden voordat seizoen vier op Netflix verschijnt. Tot die tijd houden we je op hoogte van nieuwe updates en natuurlijk alle nieuwe trailers en teasers die binnenkort zullen gaan verschijnen!

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....