la, casa, de, papel, seizoen 5, nieuwe, beelden 4
Film & Serie

Netflix deelt eerste beelden La Casa de Papel seizoen 5

Nog maar drie maandjes wachten en dan kunnen we eindelijk naar het vijfde, en laatste, seizoen van La Casa de Papel kijken. De enorm populaire Spaanse hitserie belooft een spetterend slot te krijgen. Netflix heeft nu de eerste beelden van het vijfde seizoen onthuld om alvast in de sfeer te komen.

La Casa de Papel seizoen 5

Spoiler alert: als je seizoen 4 nog niet hebt gezien dan kun je dit artikel beter niet lezen. De bende zit al meer dan 100 uur vast in de Spaanse bank. De overval leek op rolletjes te lopen maar werd uiteindelijk een flinke chaos. Hoe gaat dit nog tot een goed einde komen? Het Spaanse leger staat zelfs klaar om in te grijpen en ze zijn er in geslaagd om El Professor op te sporen.

Maar er gloort hoop aan de horizon. Lisboa is namelijk bevrijd en is de bank in gesmokkeld. De bende heeft er nog geloof in, maar hoe gaan ze dit doen zonder El Professor? Het team moet overleven op een geniale manier. Hoe dit allemaal afloopt gaan we in seizoen 5 meemaken.

la, casa, de, papel, seizoen, 5, nieuwe, beelden

Eerste beelden

Netflix heeft nu vijf foto’s vrijgegeven om alvast een sfeerimpressie te geven. Uiteraard zien we direct veel actie in aantocht. We zien een bewapende Tokyo, Stockholm die schreeuwt en een vuurgevecht. Dit moet wel een geweldig slot van het verhaal worden.

Hoe dit allemaal gaat verlopen weten we pas op 3 september. Dan verschijnt het eerste deel van seizoen 5. Helaas kunnen we dan nog niet alles bingen. Netflix heeft er voor gekozen om het andere deel pas op 3 december te releasen. Waarom ze hiervoor hebben gekozen is nog niet helemaal duidelijk. Stay tuned en veel succes met het geduld bewaren.

la casa de papel seizoen 5 nieuwe beelden 1

la casa de papel seizoen 5 nieuwe beelden 2

la casa de papel seizoen 5 nieuwe beelden 4

la casa de papel seizoen 5