La Casa de Papel seizoen 4 is NU te zien op Netflix!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Yes, het is eindelijk zover. Het vierde seizoen van La Casa de Papel is vanaf vandaag te zien op Netflix! We mogen dus weer gaan genieten van alle drama en geweld van de Spaanse bendeleden. Bella ciao, bella ciao, bella ciao!

Het vorige seizoen eindigde met een stevige cliffhanger, waarbij Nairobi er erg slecht aan toe was. In het nieuwe – en vooralsnog laatste seizoen – belooft het wederom catastrofaal mis te gaan.

Recap Seizoen 3

Mocht je even vergeten zijn wat er vorig seizoen allemaal gebeurd is, dan hebben we hier een kleine recap voor je.Nairobi raakt stevig gewond en El Professor en Raquel worden opgepakt. De politie laat El Professor geloven dat Raquel is neergeschoten, maar ze is dus nog in leven. Wat deze mindfuck met het gezonde verstand van El Professor doet gaan we zien in het nieuwe seizoen!

Het belooft sowieso een spectaculair seizoen te worden met wederom het nodige geweld en sensatie. Als we de producers moeten geloven vliegen de kogels, het bloed en de explosieven ons weer om de oren.

Mocht je vandaag niet in de gelegenheid zijn om het nieuwe seizoen te checken, dan hebben we hieronder nog even de trailer om je warm te houden. Wij gaan in ieder geval per direct languit op de bank om het nieuwe seizoen te bingewatchen! 

Funda parel: chique villa inclusief eigen kroeg

Funda-en. Het is ons favoriete werkwoord. Lekker scrollen door het aanbod op de website, op zoek naar de allermooiste pareltjes. Het blijft vaak bij...

Dit zijn de 7 duurste Whisky’s ooit verkocht

Iedereen met een beetje intelligentie en gezond verstand weet dat whisky de beste uitvinding is sinds vuur. Het kalmeert de geest, ontspant het lichaam...