La Casa de Papel fans opgelet: 3e seizoen bekend gemaakt!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Fans van de Spaanstalige hitserie kunnen weer losgaan hoor. La Casa De Papel komt met een derde seizoen. Na het succes van voorgaande seizoen was het wel te verwachten, maar een bevestiging voelt toch altijd lekker. Het derde seizoen zal ergens in 2019 uitkomen!

Vorig jaar was de serie voor het eerst te zien op Netflix sloeg meteen in als een bom. La Casa De Papel werd daardoor de best gestreamde niet-Engelstalige Netflix serie aller tijden. In de serie gaat een professor met een aantal specialisten de uitdaging aan om de grootste overval in de Spaanse geschiedenis te plegen.

De eerste twee seizoenen waren al bruut. Zou het derde deel dit kunnen evenaren? We zullen het zien in 2019. Wanneer precies in is helaas nog niet bekend.

Jägermeister lanceert Limited Edition bruisbal cadeauset

Oorspronkelijk was Jägermeister bedoeld als een geneesmiddel. Het werd gebruikt tegen een hardnekkig kuchje tot en met problemen met de ingewanden. In Duitsland wordt...