Kruidvat Fujifilm Instax Mini Link smartphone printer
Tech

Vereeuwig je beste selfies met Kruidvat’s top deal van de week

“Picture or it didn’t happen”, maar hoe vaak zoek je je wel niet een ongeluk naar die ene foto op je overvolle smartphone? Een leuke manier om je dierbaarste herinneringen te vereeuwigen is door ze uit te printen. En nee daarvoor hoef je niet minimaal zoveel foto’s naar één of andere print service te sturen. Bij Kruidvat scoor je deze week de Fujifilm Instax Mini link om dat lekker zelf te doen, wanneer je maar wilt.

Fujifilm Instax smartphone printer

De Fujifilm Instax Mini Link is een kleine printer, die speciaal bedoeld is om je smartphone foto’s snel om te toveren naar fysieke vorm. Het apparaatje doet er zo’n 12 seconden over om je selfies en party pics te printen met een resolutie van 318 dpi en 256 niveaus per kleur.

De foto’s die uit de Instax Mini Link rollen zijn 86 x 54 mm groot en het beeld zelf wordt zo’n 62 x 48 mm. Het zijn dus geen gigantische foto’s, maar dat betekent wel dat er meer passen op je muur of in je fotolijstjes.

Kruidvat Fujifilm Instax smartphone printer

SHOP NU VOOR 99,99

Foto’s makkelijk customizen

Uiteraard kun je je foto’s eerst nog bewerken met je gebruikelijke filters, maar met de bijbehorende Instax Mini link app kun je ook nog lol hebben. Zo kun je spelen met verschillende effecten of een frame toevoegen om de beelden net wat meer persoonlijkheid te geven.

Daarnaast kun je je vrienden er ook bij betrekken door tot maximaal 5 smartphones aan het apparaat te koppelen. Hierdoor kun je als groep een collage maken en nog meer herinneringen op de foto proppen.

Liefsts 100 prints per volle batterij

De Fujifilm Instax Mini Link werkt zoals de meeste andere gadgets met een lithium-ion batterij. Een volle accu is goed voor 100 Instax Mini films, wat ruimschoots genoeg zou moeten zijn voor een avondje printen. Daarna moet het ding weer opgeladen worden, wat zo’n 80 tot 120 minuten duurt.

Kruidvat Fujifilm Instax smartphone printer

SHOP NU VOOR 99,99

Fujifilm Instax Mini Link bij Kruidvat scoren

Op het moment kun je de Fujifilm Instax Mini Link bij Kruidvat scoren met korting en krijg je er een gratis Instax Mini Film fun pack bij. Als je overigens liever Polaroid style je foto’s meteen uitprint, kun je deze week bij Kruidvat ook een Fujifilm Instax Square SQ1 camera scoren.

Op zoek naar nog meer leuke gadget deals? Check dan ook deze top Lidl, Action en Kruidvat tech koopjes voor de herfst en winter.