De kroket letter is datgene wat je dit Sinterklaasfeest nodig hebt
Food & Drinks

De kroket letter is datgene wat je dit Sinterklaasfeest nodig hebt

Het avondje is gekomen. Het avondje van Sinterklaas. Nou ja, bijna dan. Het feest zoals we dat allemaal kennen zal dit jaar op een andere manier plaatsvinden. Normaal gesproken stoppen we onszelf helemaal vol met pepernoten, chocoladeletters en al het andere snoepgoed waar we onze handen aan kunnen krijgen.

Oude snacks in een nieuw jasje

Maar als je in de avond als de kinderen naar bed zijn nog lekker wilt borrelen met de familie, is snoep misschien niet de beste toevoeging bij een alcoholische versnapering. Maar daar is nu een geweldig alternatief voor, met de kroketletter. Je leest het goed, een letter gemaakt van onze eigen kroket. Deze oer-Hollandse snack wordt gemaakt in de Croquetten Boutique in Utrecht.

Kroket letter sinterklaas1

Dit is echter niet het enige wat de Croquette Boutique aanbiedt. Niet alleen heb je keuze uit verschillende soorten letters. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een heerlijke vulling, gemaakt van draadjesvlees, of een kroketletter met een appetijtelijke vulling van oude kaas.

Wie zoet is krijgt lekkers

Ja, je leest het goed. Er mag natuurlijk geen zoete variant ontbreken van deze lekkernij. Voor iedereen die de traditionele chocoladeletter misschien wat saai vind, is er ook een heerlijk zoet alternatief. de Croquetten Boutique verkoopt namelijk ook een zoete versie van de kroketletter.

Deze heeft een verrukkelijke vulling van hazelnoot en mokka. Het mooiste? Ze worden allemaal gefrituurd.Dus zet het vet maar alvast aan, want deze nieuwste aanwinst voor het sinterklaasfeest zal ongetwijfeld bij iedereen in de smaak vallen. Bon Appetit!