kraantje pappie auto porsche
Media

Kraantje Pappie scoort een hele dikke nieuwe auto

Kraantje Pappie ken je vast wel van zijn hits en energieke optredens. Hij is daarnaast een groot fan van het uitspreken van zijn dromen. In 2017 maakte hij in een nummer namelijk bekend welke auto hij ooit zou willen bezitten. 4 jaar later is zijn droom werkelijkheid geworden. Hij is de eigenaar van een mega dikke Porsche geworden.

Kraantje Pappie trakteert zichzelf op Porsche

De 35-jarige Kraantje Pappie bracht in 2017 het nummer ‘Pull Up In Een Porsche’ uit. In dit nummer heeft hij het over zijn favoriete bolide. Een paar hits en optredens later is zijn droom eindelijk uitgekomen. Hij pullt nu dus echt up in een Porsche. En niet zomaar eentje. We hebben het over een Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo.

Dit model gaat van 0-naar-100-tijd in 3.2 seconden en heeft 700 pk onder de motorkap. Met een topsnelheid van 315 km/u (!!) hoef je je dus zeker niet te vervelen. Uiteraard doet Kraan niet aan standaard designs. De zwarte lak van deze Porsche is van ongekende schoonheid. Hieronder het nummer waarin hij al fantaseerde over deze auto.

Vol trots op Instagram

De Groninger deelt de release van zijn nieuwe bolide vol trots op de gram. Deze aankoop is het bewijs dat je dromen altijd moet uitspreken. En een beetje hard werken kan natuurlijk ook goed helpen.

Het bijschrift is dan ook zeer toepasselijk: ‘Pull up in een Porsche’: een kort verhaal 🐎. We wensen Kraantje veel plezier en veilige kilometers met zijn nieuwe beest. Bekijk de auto hieronder zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @kraantjepappie