Travel

Op de verlanglijst: Kokomo Island; een eigen luxueus privé eiland

prive, eiland, kokomo, island

Het is belangrijk om te blijven dagdromen. Vooral in tijden zoals deze is het fijn om met je gedachten even ergens anders te zijn. Dit schitterende privé eiland is voor ons de ultieme dagdroom en eentje voor op de bucketlist. Maak kennis met Kokomo Island.

Kokomo Island

Je kunt nu namelijk jouw eigen privé eiland ontwerpen, helemaal naar eigen smaak. Dit is uiteraard alleen weggelegd voor de rijkste der aarden. Het eiland is een privé pareltje waar jij je heerlijk kunt terugtrekken. Ben je de locatie zat? Geen probleem, dit eiland kan namelijk ook varen.

Dit schitterende ontwerp vaart namelijk met vijftien kilometer per uur. Je moet dus geen haast hebben, maar dat kunnen wij ons ook niet voorstellen op dit eiland. Het ontwerp is volledig gepersonaliseerd naar jouw smaak, zowel qua grootte, vorm en de eigenschappen. Het standaardmiddel heeft een lengte van 117m, een radius van 78m en een diepte van 30,2m.

kokomo, island

Ongekende luxe

Deze varende villa heeft alles waar je van droomt. Denk aan een penthouse op tientallen meters boven zeeniveau, een luxe jacuzzi, een jungle-dek inclusief waterval zwembad en schitterende planten. Je hebt jouw eigen jungle op zee gecreëerd.

Daarnaast heb je ook nog een eigen bios, een tuin, dansvloer en bbq ruimte op het dek, compleet met zwembad en bar. Je hoeft officieel nooit meer van dit eiland af. Fit blijven? Het eiland heeft ook een eigen fitnessruimte en een schoonheidssalon voor jouw vrouw. Wil je van het eiland af? Dan heb je een eigen helikopterplatform om je te transporteren.

Wat dit bijzondere eiland moet kosten vinden we lastig te zeggen, het ligt namelijk aan jouw smaak en wensen. Die kun je bij Migaloo aangeven. Tot die tijd blijven we lekker dromen over de dag dat we dit kunnen aanschaffen. Check de bizarre illustraties hieronder:

kokomo island 2

kokomo island 3

kokomo island1