koffiezetapparaat barisieur
Tech

Koffiezetapparaat en wekker in één is een must-have voor iedereen

Voor veel mensen begint de dag pas echt als die eerste slok heerlijke zelfgemaakte koffie zich ’s ochtends een weg door je slokdarm baant. En raad eens? Er is daadwerkelijk een wekker op de markt verschenen die ervoor zorgt die slok cafeïne het eerste is wat je ’s ochtends binnenkrijgt. Mogen we je voorstellen aan The Barisieur.

Wekker van Barisieur

De wekker van het merk Barisieur doet dienst als wekker en als koffiezetapparaat en wordt omschreven als je ‘persoonlijke nacht barista’. Het idee van het apparaat is in veel opzichten hetzelfde als die van elke andere wekker. Het apparaat is bedekt met een prachtig stuk hout en een laboratoriumachtig glazen systeem om je koffie mee te zetten.

Nu horen we iedereen al denken: “Hartstikke leuk en aardig, maar hoe werkt het precies?” Laten we bij het begin beginnen. Hoe irritant is het dat als je in de ochtend wakker wordt, je eerst nog die kop koffie moet zetten voordat je je dag productief kan beginnen? Inderdaad, heel irritant.

barisieur koffiezetapparaat

Het enige wat je hoeft te doen om de machine in te stellen is een timer zetten voor de dag erna. Zo ben je altijd verzekerd van een vers gezet kopje koffie voor het moment dat je wakker wordt. Dit kan gedaan worden door een klein wieltje wat zich aan de zijkant van het koffiezetapparaat bevindt.

Prikkel de zintuigen in de ochtend

Het idee van The Barisieur is dat de aromatische geuren als een ontspannend middel werken tijdens de slaap. De geur van de vers gezette koffie in de ochtend zal, zoals de makers zeggen:

“De zintuigen prikkelen, wat leidt tot een rustgevender ontwaken van de slaap. De voorkant van de Barisieur heeft een kleine lade waarin gebruikers tot een week lang gemalen koffie kunnen bewaren, terwijl het apparaat ook een koelsysteem heeft, zodat je melk kunt bewaren.”

barisieur koffiezetapparaat

Om het apparaat te gebruiken stellen gebruikers eenvoudig hun alarm in en beslissen ze of ze willen dat hun koffie vijf minuten voor het alarm afgaat klaar is, als het alarm afgaat, of tot 15 minuten nadat het alarm afgaat. Nu horen we je al nadenken over de prijs. Ik zal je verklappen dat de Barisieur niet goedkoop is. Voor een schamele €400 heb je de Barisieur op je eigen nachtkastje staan.

barisieur koffiezetapparaat

barisieur koffiezetapparaat

koffiezetapparaat barisieur

https://youtu.be/eHhsYqKusCY