Klaar met het betalen van belasting? Ga in een zandkasteel wonen

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Een huis kopen of huren wordt elk jaar steeds duurder. Zo wordt er gespeculeerd van een stijging van maar liefst 8%. Wat is nou het beste wat je kan doen als je het daar volledig oneens mee bent? Deze man heeft de oplossing – namelijk leven in een zandkasteel.

De beste man – genaamd Marcio Matolias – leeft al meer dan 22 jaar op een strand in Rio de Janeiro. Hij had het op zeer jonge leeftijd al helemaal gehad om te voldoen aan de torenhoge huurprijzen en besloot om het anders aan te pakken. Hij vindt het geweldig om wakker te worden bij zonsopgang, slapen onder de sterren en de vrijheid te voelen van hoge kosten aan een woning.

Het kasteel

Ook in Brazilië kan de gevoelstemperatuur op het strand ’s nachts flink dalen. Om dit tegen te gaan bouwde Marcio dus zijn eigen zandkasteel. Het kasteel biedt plek voor maar één persoon, wat mooi uitkomt aangezien hij geen vrouw en kinderen heeft.

Binnenin het kasteel is slechts drie vierkante meter aan ruimte aanwezig voor hem en zijn persoonlijke spullen. Hij houdt sowieso niet van grote, nette woningen. De vrijheid die deze manier van leven voor hem meebrengt is alles wat hij nodig heeft.

https://www.youtube.com/watch?v=Hbkw4HzUGC8

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....