Kippenvel voor alle Star Wars fans nieuwe trailer van The Rise Of Skywalker
Film & Serie

Kippenvel voor alle Star Wars fans: nieuwe trailer van: The Rise Of Skywalker

We hebben er allemaal enorm lang op moeten wachten maar afgelopen maandag kwam Disney eindelijk met de nieuwste trailer van Star Wars: The Ris Of Skywalker. Tijdens een uitzending van American Football werd de trailer als een soort verrassing getoond aan het publiek. Direct daarna stond de trailer ook online.

The Rise of Skywalker is de opvolger van Star Wars: The Force Awakens (2015) en Star Wars: The Last Jedi (2017). De trailer draait om de mysterieuze band tussen de personages van Daisy Ridley en Adam Driver, Rey en Kylo Ren. Ook in deze versie duikt Carrie Fisher op als Leia. De in 2016 overleden actrice maakte helaas de nieuwe opnames niet mee, maar regisseur J.J. Abrams heeft haar beelden toch terug kunnen laten komen in de nieuwe film. Fisher zou afgelopen maandag 63 zijn geworden.

De trailer gaat uiteraard meteen helemaal viral en we moeten zeggen dat hij zeker niet tegenvalt. De trailer duurt twee minuten en wekt vooral veel vragen op. Bijvoorbeeld wie de stem op de achtergrond is. Komt Lord Sidius terug? Bekijk hieronder de prachtige trailer en kom alvast in de stemming. May the force be with you! Star Wars: The Rise Of Skywalker draait vanaf 18 december in de Nederlandse bioscoop.