kim-van-wensveen-instagram-booty
Women

Topfitte Kim Wensveen is booty coach van beroep

Kim Wensveen weet hoe ze de billen van vrouwen in de perfecte shape kan krijgen. Onder de naam ‘The Bootycoach’ geeft ze personal training aan vrouwen, en vrouwen alleen. Geen mannen dus. De aantrekkelijke brunette weet dus hoe dames hun billen moeten trainen. Zo te zien brengt ze haar lessen ook bij zichzelf in de praktijk, want ze heeft een prachtig figuur. Wij trainen stiekem even mee.

De personal trainer voor je billen

Een goede bilpartij is iets wat elke vrouw wel wilt hebben. Met de juiste trainingen zorgen de dames ervoor dat ze een onweerstaanbare ‘booty’ krijgen, en Kim Wensveen weet exact met welke oefeningen ze dit moeten doen. Daarnaast heeft de personal trainer ook de nodige hulpmiddelen beschikbaar, zoals haar Booty Bands. Dergelijke elastische banden gebruikt de beeldschone Fajah Lourens ook.

De beelden liegen er niet om, Kim heeft een strak afgetrainde derrière. Als we naar haar bikini-foto’s kijken dan kunnen we vaststellen dat deze sportieve dame goed voor zichzelf zorgt. Wij kunnen een strak afgetrainde dame in bikini wel waarderen, daarom hebben we laatst Megan Fox nog bewonderd. Vrouwelijk schoon mag worden aanbeden, en dat doen we in het geval van Kim.

Kim Wensveen is ook sportief op Instagram

Kim weet ook hoe ze de aandacht van haar volgers vast moet houden, want ze krijgt er steeds meer bij. Als we op haar account kijken dan kunnen we genieten van de brunette terwijl ze op vakantie de mooiste foto’s van zichzelf laat schieten. Met zo’n lichaam staat alles geweldig, daarom ziet ze er fantastisch uit in zowel avondkleding als zwemkleding. Dat is in het geval van Naomy van Beem ook zo.

We hebben een aantal foto’s van deze mooie verschijning voor jullie klaargezet, want Kim mag zeker worden gezien. Haar 8K volgers op Instagram zullen het zeker met ons eens zijn als we zeggen dat we in de toekomst nog meer van Kim willen zien. De 30-jarige personal trainer zorgt ervoor dat vrouwen een mooie bilpartij kunnen verwezenlijken, en daar willen wij graag bij helpen, dus zetten we haar bij deze in het zonnetje.