Kim Kardashian
Women

Kim Kardashian poseert in nietsverhullende lingerie voor eigen lingerielijn

Als Kim Kardashian een kledinglijn lanceert dan staat ze vaak zelf model, en terecht, want het is een prachtige verschijning. We waren dan ook blij verrast toen we zagen dat ze een lingerielijn heeft gelanceerd die niets aan de verbeelding overlaat. Ze heeft een foto van zichzelf op Instagram geplaatst waarop ze poseert in een doorschijnende brassière.

Lingerielijn van SKIMS

Kim Kardashian is van alle markten thuis, en daar verdient de realityster een astronomisch vermogen mee. Ze werd bekend door de realityserie Keeping Up with the Kardashians, maar heeft inmiddels een heel imperium om haar naam heen gebouwd. Kim is zelf een merk geworden waar veel dames zich graag aan spiegelen, dus producten met haar naam erop vliegen als warme broodjes over de toonbank.

Dankzij de vele miljoenen die ze verdient met haar werkzaamheden als realityster/model en zakenvrouw kan ze in peperdure villa’s wonen en kan ze in de nieuwste auto’s rijden. Een deel van haar vermogen harkt ze binnen met SKIMS, een kledingmerk dat lingerie, loungewear en zwemkleding in de collecties heeft. Daar komt nu een compleet nieuwe lingerielijn bij, die ze graag even aan ons laat zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim Kardashian poseert in lingerie op Instagram-foto

Het is niet de eerste keer dat we een Kardashian mogen bewonderen in lingerie, haar eveneens mooie zusjes Kylie en Kendall poseerden eerder in schaarse outfits op Instagram. Kylie wist zelfs met een bikinifoto een hoop mensen naar de stemsite van de VS te lokken. Het zou ons niets verbazen als ook Kim met de foto’s van haar lingerielijn miljoenen mensen in beweging gaat brengen.

De zusjes Kardashian zien er altijd uit om door een ringetje te halen. We vinden dat al het moois in meervoud komt, daarom besteden we graag aandacht aan mooie zussen, zoals de prachtige Arlette Schuur en haar zusjes. Lingerie van Kim Kardashian zou hun prima staan, daar zijn we van overtuigd. We vinden dat Kim in ieder geval haar nieuwe lingerielijn op een betoverende manier aan haar Instagram volgers heeft gepresenteerd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)