kim kardashian auto
Media

De nieuwste auto van Kim Kardashian is een lust voor het oog

Kim Kardashian is een van de bekendste mensen ter wereld. Waarom? Dat weten we eigenlijk niet precies. Maar dat ze een hele goede smaak voor auto’s is heeft dat is nog niet zo bekend bij het grote publiek. Onlangs heeft ze wederom een nieuwe auto aangeschaft en die is vrij uniek. Er is namelijk maar èèn versie van deze auto.

De levensstijl van Kim Kardashian

Kim Kardashian heeft haar zaken goed voor elkaar. Ze is behalve een mooie verschijning namelijk ook een extreem goede onderneemster. Ze heeft meerdere bedrijven en doet natuurlijk de reality show “Keeping Up With The Kardashians”. Volgens Forbes is ze inmiddels zelfs miljardair. Een bijzonder knappe prestatie.

Bij die mooie bankrekening horen natuurlijk mooie auto’s. Kim Kardashian is sowieso wel fan van luxe items. Van de dikste villa’s tot de duurste jurken. Maar haar obsessie voor auto’s is wellicht de grootste. En we moeten zeggen, Kim heeft een belachelijk goede smaak. Of komt dit van haar (ex)man Kanye West?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Platinum Group (@platinum_group)

Unieke Mansory Lamborghini Urus

Haar laatste auto is letterlijk one of a kind. Het is namelijk de enige in deze soort. Het is een Lamborghini Urus, maar dan met hele speciale specs. Ze heeft namelijk een wide-body kit laten toevoegen, unieke wielen erop gezet en de auto in de kleuren van haar beauty collectie geverfd. Ze is daarom de enige ter wereld met deze auto.

In totaal, met al deze opties, kost deze auto rond de 600.000 dollar. Voor haar is dat natuurlijk niks, voor de normale mens is dit een godsvermogen. Kim K verdient met èèn aflevering van ‘Keeping Up With The Kardashians’ deze auto al weer terug. Bekijk hieronder de beelden van deze unieke Lambo: