Women

Kim Feenstra showt haar superstrakke mom-body op spiegelfoto’s

Kim Feenstra bikini schaars gekleed instagram

Topmodel Kim Feenstra is een van de mooiste vrouwen van ons land. Ze siert al jaren de covers van magazines, billboards, en ze weet als geen ander hoe ze een catwalk moet bewandelen. Ze weet ook hoe ze haar volgers op social media moet betoveren. Zo plaatste ze onlangs een spiegel-foto waarop ze er zoals altijd fenomenaal uitziet. Dat is voor ons reden genoeg om haar even op een voetstuk te plaatsen.

Vakantie in Thailand

Kim Feenstra geniet op dit moment van een welverdiende vakantie In Thailand. Ze bezoekt er de mooiste plekken, zoals tempels in de jungle, en ze laat zich vervoeren in een traditionele tuktuk. De blondine geniet met volle teugen van haar reis in het verre oosten. Ondertussen deelt ze haar avontuur met haar vele volgers op Instagram.

Deze mooie dame staat regelmatig voor de camera, en daar komen over het algemeen verbazingwekkende kiekjes uit. Zo wist ze ons al eerder te verbazen met een prachtige fotoshoot in lingerie toen ze de FHM500 opende, de lijst die op dit moment wordt aangevoerd door de knappe Abbey Hoes. Kim Feenstra staat niet voor niets in ons lijstje met de mooiste vrouwen van Nederland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Kim Feenstra trakteert volgers op spiegel-foto op Instagram

Het is niet de eerste keer dat we mogen genieten van een prachtige spiegel-foto van Kim, ze plaatste eerder een post op Instagram waarop ze er waanzinnig mooi uitziet. Ze heeft al enige tijd een warme samenwerking met lingeriemerk Hunkemöller, het merk waar Lies Zhara ook regelmatig voor poseert. Kim Feenstra weet hoe ze de setjes het beste tot zijn recht kan laten komen.

De onderstaande foto onderstreept nogmaals wat een topvrouw deze blondine is. Ze is niet voor niets een veelgevraagd model. In de caption lezen we ‘zomer in de winter’. Wij krijgen zeker een zomergevoel bij het zien van deze Instagram-post, want ze ziet er weer eens geweldig uit. Daar zijn haar 610K volgers het ongetwijfeld mee eens, waaronder de eveneens knappe Anna Nooshin. Wij wensen Kim uiteraard bij deze een fijne vakantie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)