Women

Kim Feenstra opent FHM500 met prachtige fotoshoot in lingerie

Kim Feenstra opent FHM500 fotoshoot in lingerie
FHM / Martika de Sanders

De FHM500 verkiezingen zijn begonnen, en niemand minder dan topmodel Kim Feenstra heeft deze op spectaculaire wijze geopend. FHM heeft dit jaar een thema gekoppeld aan de verkiezing, genaamd Women in Control. Het topmodel is graag het gezicht van deze campagne en liet zich in deze fotoshoot op de gevoelige plaat vastleggen.

Kim Feenstra is het gezicht van Women in Control

FHM viert de schoonheid van de vrouw en wilt met het thema Women in Control benadrukken dat vrouwen zelf bepalen hoe ze zichzelf portretteren. De vrouwen in de FHM500 worden niet als lustobject neergezet, maar “als prachtige, krachtige lieve en fijne wezens die voor een blosje zorgen op de wangen van het leven” aldus hoofdredacteur van FHM Chris Riemens.

In de voorgaande jaren werd de FHM500 campagne geopend met fotoshoots van o.a Yolanthe Cabau en de beeldschone Victoria Koblenko. Dit jaar mag topmodel Kim Feenstra de campagne aftrappen en dat lever prachtige beelden op. Je vindt de video onderaan dit artikel.

Kim Feenstra opent FHM500 fotoshoot in lingerie full
FHM / Martika de Sanders

Behind the Scenes video Kim Feenstra

Met het starten van de Women in Control campagne laat ze zien dat ze niet alleen mooi is, maar zichzelf ook een absolute powervrouw mag noemen. FHM en Kim hebben een bijzondere band opgebouwd door de jaren heen. Zo stond ze op de honderdste editie van het tijdschrift en was ze in 2016 de winnares van de FHM500, bij de comeback van de lijst.

Kim vertelt: “FHM en ik hebben een bijzondere band met elkaar. Toen ik nog wat jonger was, keek ik best wel op naar FHM. ‘Als je in dat blad staat, dan heb je het als bekende vrouw in Nederland gemaakt. Dan word je gezien als een zelfverzekerde, stoere en sexy vrouw’, dacht ik”. En dat is zeker waar. Bekijk hieronder de prachtige fotoshoot video van Kim Feenstra voor de FHM500.

De gehele fotoshoot en het interview van Kim Feenstra is te zien in de FHM500, die op 1 juni zal worden uitgebracht.