Women

Kim Feenstra laat de temperaturen stijgen met spetterende bikini-foto

kim-feenstra-bikini-griekenland-instagram
Kim Feenstra geniet in bikini van vakantie in Griekenland Foto: Instagram @k2im

Topmodel en powervrouw Kim Feenstra weet hoe ze tijd vrij moet maken om te kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Ze is druk met haar modellenwerk en haar activiteiten voor goede doelen, maar op dit moment is ze haar batterij aan het opladen onder de Griekse zon. Ze besloot onlangs om een drankje te doen in een populair restaurant, en ze heeft voor de gelegenheid een felgekleurde bikini aangetrokken.

Modellenwerk en goede doelen

Kim Feenstra is van alle markten thuis. Ze brak in het voorjaar van 2006 door toen ze meedeed aan Holland’s Next Top Model, waar de jury in eerste instantie sceptisch was. Het was jurylid Yfke Sturm die haar het voordeel van de twijfel gaf, want ze was van mening dat Kim op zowel de catwalk als op de set van een fotoshoot prima tot haar recht kwam. Ze wist de talentenjacht te winnen, en sleepte een contract met Max Models binnen.

Vanaf dat moment is de carrière van Kim Feenstra als een raket gegaan. Ze heeft inmiddels al op talloze covers van magazines gestaan, en heeft ook de catwalk weten te veroveren. Het model heeft in de afgelopen jaren een prima financieel vermogen op weten te bouwen, want ze sleept de ene na de andere opdracht binnen. Ze is inmiddels een bekende Nederlander, en gebruikt haar bekendheid om zich in te zetten voor goede doelen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Kim Feenstra onder de Griekse zon op Instagram

Kim Feenstra is ambassadrice van Stichting Childslife en is een uitgesproken flexitariër. Zo verscheen ze in 2011 in een jurk dat gemaakt is van vleesvervangers op de première van de musical Zorro. Dat ze oog voor detail heeft blijkt ook uit het feit dat ze zeer goed kan fotograferen. Ze deed in 2014 mee aan het programma Het Perfecte Plaatje, waar ze het tot de finale wist te schoppen.

Op dit moment heeft ze het werk even neergelegd en geniet ze van een vakantie in Griekenland. Op de onderstaande foto is Kim Feenstra te zien terwijl ze in een groene bikini poseert voor een restaurant. In de caption lezen we ‘I’m a summer kinda woman’. Dat daar geen woord aan gelogen is valt te zien aan de zongebruinde huid van het topmodel. De post krijgt veel likes, waaronder dat van Chantal Janzen. Kim werkt hard, dus deze vakantie is haar zeker gegund.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)