kickstarter_bed_gym
Interieur

Kickstarter komt met 2-in-1 bed en gym om thuis te sporten

Te lui om te trainen? Dat excuus kun je vanaf nu nooit meer gebruiken. Dit Kickstarter project komt namelijk met een 2-in-1 bed en gym. Je kunt dit bed dus omtoveren tot jouw eigen sportschool aan huis. Van je bed rol je dus zo de gym in.

Kickstarter-project brengt de gym naar huis

Je kunt dit bed direct transformeren in een gym. Het Kickstarter bedrijf PIVOT kwam met deze geniale oplossing. Als je het bed omtovert heb je jouw eigen squatrek en pull-up bar. Vanaf nu hoef je dus niet meer door de regen naar de sportschool en heb je veel tijd over.

Voor veel mensen is een gym in huis de ultieme droom. Normaal gesproken moet je een hele kamer gebruiken om hier een sportschool van te maken. Met deze 2-in-1 ben je geen ruimte kwijt en bespaar je enorm veel geld. Daarnaast kun je altijd ongegeneerd sporten zonder zwetende en irritante mensen om je heen. Wij zijn nu al overtuigd!

pivot_bed_gym

Inklapbaar bed/gym

Hoe dit in godsnaam werkt? Heel erg simpel. Het enige wat je hoeft te doen is jouw bed in te klappen en vast te maken. Voor je het weet is jouw krachthonk klaar voor gebruik en kun je voor goud gaan. De oefeningen die je in jouw thuis gym kunt doen zijn wel voor de iets meer gevorderde sporters onder ons. Het zijn namelijk oefeningen met eigen lichaamsgewicht, puur om sterk te worden.

Je kunt er gemakkelijk pull-ups, dips en squads doen. Daarnaast raden we je aan een klein bankje te kopen waarmee je bench press oefeningen kunt doen. Om het af te maken koop je er een bokszak bij om je workout te killen met wat cardio. Binnen no time ben jij weer een fitboy in plaats van een luilak.

Klaar met trainen? Dan klap je de gym in en kan je meteen weer chillen in bed. Want zoals we allemaal weten is rust net zo belangrijk als het sporten zelf. Check hieronder de video van het Kickstarter-project. Geïnteresseerd? Je kunt het PIVOT bed hier bestellen.